Štěpán Majerek: Pruty Sportex FBC

Štěpán Majerek: Pruty Sportex FBC

Zobrazení: 76× Premiéra: 13.01.2020 10:37

Pruty Sportex FBC 12,5ft 3lbs mám od loňska, jsem z nich nadšený. Jsou to opravdu vynikající univerzální pruty, dá se s nimi velmi slušně házet. tvrdé jsou tak akorát, pevná páteř a horní třetina prutů velmi pěkně pracuje při zdolávání.
Přívlačový prut Sportex Tiboron (Jakub Sáblík)

Přívlačový prut Sportex Tiboron (Jakub Sáblík)

Zobrazení: 83× Premiéra: 05.12.2019 13:44

Přívlačový prut Sportex Tiboron 2.7m 11-29g - na první pohled nádherný krásný proutek s nádherným blankem a celkově vydařeným designem jako celku. 
Recenze prutu Sportex Exclusive Feeder NT Light

Recenze prutu Sportex Exclusive Feeder NT Light

Zobrazení: 488× Premiéra: 14.11.2019 07:48

V této recenzi bych vám chtěl popsat prut, se kterým jsem odchytal tři závody a tréninky, a tak vám zprostředkovat několik mých poznatků.
Jaké feeder pruty na daleké hody? Tyto v testech dosáhly až 180m

Jaké feeder pruty na daleké hody? Tyto v testech dosáhly až 180m

Zobrazení: 653× Premiéra: 08.11.2019 12:34

V dnešní době se každý snaží dosahovat co největších vzdáleností při nahazování. Proto i výrobci prutů vytvářejí nové technologie a komponenty pro sestavení těch nejkvalitnějších a nejlepších blanků na daleké nahazování.
Tento trend dalekého nahazování neobchází ani feedrové pruty. 
Ján Schweiger: Přívlačové pruty Sportex

Ján Schweiger: Přívlačové pruty Sportex

Zobrazení: 214× Premiéra: 25.06.2019 08:04

Přívlači se věnuji na 80% všech výprav během celého roku. Žiji v Bratislavě a chytám převážně na Dunaji, Malém Dunaji a Moravě. Nevěnuji se konkrétní rybě, chytám vše, co se na přívlač chytit dá a co je v "kurzu".
Sportex Graphenon Carp - recenze Mira Boora

Sportex Graphenon Carp - recenze Mira Boora

Zobrazení: 336× Premiéra: 14.06.2019 07:34

V roce 2019 vyšlo na trh několik novinek ze SPORTEX. Nejvíce mě zaujal jeden nový model s označením Graphenon . Dlouho to netrvalo a koupil jsem si dva kousky s délkou 12ft (366cm) a vrhací zátěží 2,75lbs.
Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Zobrazení: 378× Premiéra: 13.05.2019 11:32

Jakub Klímek vyzkoušel množství kaprových udic a prut Sportex Catapult musel prostě mít! Dnes si pochvaluje jeho nahazovací výkon a akci při zdolávání.
Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Zobrazení: 339× Premiéra: 03.05.2019 12:53

Tomáš Koudelka hledal přívlačový prut, který by byl citlivý, lehký a současně silný. Všechny tyto vlastnosti našel v prutu Sportex Styx.
Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Zobrazení: 265× Premiéra: 24.04.2019 09:38

Tomáš si nejprve odzkoušel kaprové pruty Sportex Competition Carp a tehdy zjistil, že Sportex je jeho značkou. Svou výbavu rozšířil o pruty Purista a je nadšený!
Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokřtil 176cm kůň

Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokřtil 176cm kůň

Zobrazení: 260× Premiéra: 11.04.2019 10:13

Svůj nový prut Sportex Beyond Spin 270cm / 40g pokřtil Pačky opravdu famózně. Kromě pěkných candátů zdolal i vskutku obrovského vodního koně, 176centimetrového sumce s váhou 40kg!
Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to jsou kouzelné pruty

Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to jsou kouzelné pruty

Zobrazení: 275× Premiéra: 11.04.2019 09:15

Čistý Matrix! Tak nazval Peter Gejza Mikulec zdolávání více než 30kg kapra s novými pruty od Sportex-u, Beyond Carp.
Jakub Klímek: S Catapultom je příjemná každá zdolávačka

Jakub Klímek: S Catapultom je příjemná každá zdolávačka

Zobrazení: 265× Premiéra: 10.04.2019 07:02

Jakub dosáhl s prutem Sportex Catapult 10ft 3LB přesně to, co od něj očekával. Oceňuje zejména odolný blank a velmi příjemnou akci při zdolávání kaprů.
Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Zobrazení: 286× Premiéra: 09.04.2019 08:23

Roman chtěl měkčí kaprový prut s velmi dobrým výkonem při nahazování a příjemný při zdolávání. Jak se ukázalo, jeho volba pro prut Sportex Intense Carp 366f, 3,25lb byla správná.
Michal Bien: Catapult CS-3 je úžasný prut

Michal Bien: Catapult CS-3 je úžasný prut

Zobrazení: 460× Premiéra: 09.04.2019 07:16

"Byl jsem nadšen! Super akce prutu, perfektní nadhazování, co se týče dálky a přesnosti," vyjmenovává pár benefitů prutů Sportex Catapult CS-3 3,60m 3lb,  Michal Bien.
Branislav Mravec: Black Arrow G2 mi ihned sedl

Branislav Mravec: Black Arrow G2 mi ihned sedl

Zobrazení: 301× Premiéra: 03.04.2019 14:30

Musím ho mít, i kdyby na chleba nebylo! Řekl si Braňo při pohledu na prut Sportex Black Arrow G2! A zklamaný nebyl.
Vaše recenze Sportex prutů

Vaše recenze Sportex prutů

Sportex slaví v roce 2019 své 70. jubileum! Za tento čas již několik generací rybářů používalo tyto legendární pruty a mnoho z nich nám zaslalo své zkušenosti s pruty Sportex.


I vy můžete zaslat své zkušenosti s pruty Sportex. Každou jednu zveřejněnou recenzi odměníme tričkem Sportex!

 

 

Chci zaslat recenzi »»»