Blog

Chipsy z kapra

Chipsy z kapra

Zobrazení: 115× Premiéra: 18.12.2018 10:58

Suroviny: 600g filetů z kapra zbaveného kůže, 30g sójové omáčky, 50g hladké mouky, 30g škrobové mouky, mletá sladká paprika, 2 stroužky lisovaného česneku, sůl, kmín mletý, olej
Kapr na pekáči

Kapr na pekáči

Zobrazení: 84× Premiéra: 18.12.2018 10:56

Ingredience: kapr, pár stroužků česneku, máslo, citron, pepř, deci bílého vína a sůl
Kapr na kečupu

Kapr na kečupu

Zobrazení: 82× Premiéra: 18.12.2018 10:54

Ingredience: menší kapr (cca 2,5 kg); 2-3 kusy cibule; 2-3 kusy paprik; 3 stroužky česneku; 10deka neprorostlý zauzený slaniny; 2,5 deci kečupu; 1deci červeného vína dle vl. výběru; 1deci smetany na vaření (můžeme použít i šlehačkovou nebo kyselou); 10deka tvrdšího uzeného sýru; citron; pepř; mletý kmín; vegeta; bazalka; sůl
Pečený kapr na fazolích

Pečený kapr na fazolích

Zobrazení: 77× Premiéra: 18.12.2018 10:49

Suroviny: kapr středních rozměrů, 1 cibule, 1 česnek, 1/2 kg brambor, pepř, mletá červená paprika, sůl,
Kapr v paprikové mouce

Kapr v paprikové mouce

Zobrazení: 69× Premiéra: 18.12.2018 10:46

Suroviny: 1 kapr nakrájený na podkovičky, sůl, hladká mouka, mletá červená paprika, vegeta, česnek, koření na ryby, smetana a olej na smažení.

Marináda: Vegeta, česnek, sůl, koření na ryby, smetana.

Vánoční kapr s oříšky

Vánoční kapr s oříšky

Zobrazení: 55× Premiéra: 18.12.2018 10:02

Ingredience: kapr, máslo 30g, mleté lískové oříšky 50g, citrony 2ks, menší jablka 5ks, sůl
Kapr na roštu

Kapr na roštu

Zobrazení: 49× Premiéra: 18.12.2018 10:00

Ingredience: 4 porce kapra, sůl, citrónovou šťávu, tatarskou omáčku
Srbská rybí polévka

Srbská rybí polévka

Zobrazení: 60× Premiéra: 18.12.2018 09:59

Ingredience (pro 4 osoby): 4 dkg másla, 3 dkg cibule, 25 dkg ryby, hlava, jikry, červená paprika, sůl, 1,5 l vody, 15 dkg míchané zeleniny, 2 dkg cibule, 2 zelené papriky, 20 dkg rajčat , pepř, bobkový list, zelený petržel, 1 dl smetany, 1 žloutek, ocet
Candát s holandskou omáčkou

Candát s holandskou omáčkou

Zobrazení: 64× Premiéra: 18.12.2018 09:56

Ingredience (pro 4 osoby): 80 dkg candáta; voda na vaření: 3/4 l vody, 1 dl octa, sůl, 10 dkg kořenové zeleniny, 4 dkg cibule, 8 zrnek pepře, kousek bobkového listu; omáčka: 3 dkg másla, 3 dkg hladké mouky, odvar z ryby, 3-4 lžíce smetany, 2 žloutky, sůl, citrónová šťáva a cukr podle chuti.
Pstruh na grilu

Pstruh na grilu

Zobrazení: 58× Premiéra: 18.12.2018 09:54

Ingredience: vyčištěné ryby, podle počtu ryb počet stroužků česneku, koření na ryby bez soli, cibuli, panenský olivový olej, sůl, česnekový dresink