Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

První recenze bundy Dozer 6 (GEOFF Anderson)

První recenze bundy Dozer 6 (GEOFF Anderson)

Zobrazení: 22× Premiéra: 15.11.2019 09:09

Zdravím, chci se s vámi podělit s prvními dojmy z bundy Dozer 6 v maskáči (Leaf). Mám doma i bundu Dozer 5 v černé barvě a tu si rozhodně nechám na městský provoz.
Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Zobrazení: 92× Premiéra: 03.09.2019 07:15

Bivak Phantom BASE od Tandem Baits je prostorný a velký s ohromnými rozměry 350x310x155 cm. Výhoda tohoto bivaku je, že má plně odnímatelný přední panel s 2 polohami pro upnutí a velkými okny.
Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Zobrazení: 138× Premiéra: 25.06.2019 07:33

Během letních veder s teplotami více než 33 stupňů Celsia se Róbert vybral na ryby. Jeho výbavu tvrořili nástrahy Crafty Catcher, a to pop-upky Tip Offs, aroma Bubblegum a plovoucí peletky Zig Bites, příchuť Krill & Pellet. Samozřejmě, nezapomněl na pruty Sportex Advancer Carp 396cm, 3,75 lbs.
Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Zobrazení: 175× Premiéra: 14.06.2019 08:08

Kdybych měl jedním slovem zhodnotit Method Mix Big Hit mohu použít jen slovíčko SUPER. Už po otevření kbelíku rybáře jistě nadchne velmi příjemná vůně a konzistence. Samotná směs obsahuje atraktivní složky, různé částice, aromata a sušený gammarus.
Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Zobrazení: 186× Premiéra: 14.06.2019 07:29

Na toulkách po Dunaji je mým dlouhodobým společníkem člun Sportex. Mám ho už asi čtvrtou sezónu a je to úžasný pomocník při lovu ať už na řece nebo stojaté vodě.
Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Zobrazení: 184× Premiéra: 14.06.2019 07:15

Dlouho jsem uvažovala, že si pořídím člun. Chodívala jsem z břehu chytat na jezera, které nemají sjezd na loďku a jsou tam místa, kde se rybář nedostane bez loďky.
Když člun tak… (recenze)

Když člun tak… (recenze)

Zobrazení: 140× Premiéra: 10.06.2019 12:02

Již delší dobu jsem si chtěl pořídit svůj první nafukovací člun. A jelikož neutrácím peníze bez rozvahy, udělal jsem si průzkum trhu. Hledal jsem dobrý poměr mezi použitým materiálem, kvalitou zpracování a cenou. Do oka mi padl člun od známé značky Sportex.
Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Zobrazení: 283× Premiéra: 13.05.2019 10:11

Jak je již většině rybářské veřejnosti známo, tak značka Sportex je u prutů zárukou kvality. Nicméně firma Sportex vyrábí i čluny. A ze svých nároků na kvalitu nic neslevila i zde.
Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Zobrazení: 308× Premiéra: 13.05.2019 09:54

Od první chvíle, co jsem vyplul na vodu se člunem Sportex Shelf 230 jsem si uvědomil, že bez tohoto super pomocníka už ani ránu. 
Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Zobrazení: 252× Premiéra: 13.05.2019 09:39

Před pár lety jsme s bratrem řešili rybářský člun. V té době jsme měli laminátový člun, který mi sice vyhovoval, ale byl problém s jeho skladováním a přenášením. Pokud jsem chtěl jít sám na ryby, tak nebyla šance vzít s sebou člun. Začali jsme tedy uvažovat o koupi nafukovacího člunu. Jaký však koupit?
Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Zobrazení: 202× Premiéra: 12.04.2019 07:15

Petr se v březnu vydal na několikadenní rybaření s cílem parádně si zachytat a otestovat nové nástrahy a krmiva Crafty Catcher. Že udělal správné rozhodnutí, když vsadil na Crafty, svědčí galerie jeho úlovků.
Robo Levčík:

Robo Levčík: "Testovačka" dopadla na 1 *

Zobrazení: 209× Premiéra: 11.04.2019 08:18

Konečně jsem se dostal k vodě vyzkoušet krmivo Crafty Catcher Method Mix s peletkami Diffusion. Měl jsem na to jen dvě hodiny a myslel jsem si, že je to málo, ale tato kombinace mě přesvědčila o opaku.
Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Zobrazení: 207× Premiéra: 11.04.2019 07:47

Na začátku dubna jsem se rozhodl strávit trochu času u vody. Jelikož jsem měl na rybaření vyhrazena jen tři hodinky a chtěl jsem zachytat, jedinou možnou volbou byla již prověřena kombinace nástrah Diffusion a krmiva Crafty Catcher Method Mix.
Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Zobrazení: 208× Premiéra: 09.04.2019 09:18

V sobotu jsem byl zkoušet nové věci u vody. Crafty Catcher Tip Offs pop up aroma Bubble Gum a pop up-ky Zig Bites příchutě Krill & Pellet. Navíc jsem byl zvědavý, jak se osvědčí nové pruty Sportex Advancer Carp 396cm a 3,75lbs.
Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Zobrazení: 208× Premiéra: 03.04.2019 14:48

Luděk Šedý si chce pobyt u vody na rybách užít, kdykoli chce. I v extrémně deštivém počasí. A rovněž tehdy je v suchu. Neboť má GEOFF Anderson.