Recenze

Nepromokavá bunda GEOFF Anderson WS7 (recenze)

Nepromokavá bunda GEOFF Anderson WS7 (recenze)

Zobrazení: 350× Premiéra: 18.05.2024 23:08

Nepromokavé rybářské bundy patří k nejdůležitějším prvkům rybářské výbavy. Na bundu se musíte absolutně spolehnout, musí vás ochránit ve větru, před vydatným deštěm, nebo zahřát v chladném počasí a zároveň vám poskytnout dostatek úložného prostoru pro doplňky na muškaření nebo vláčku. V neposlední řadě oceníte i atraktivní design. Bundy Geoff Anderson patří již řadu let k tomu nejlepšímu co lze v oblasti rybářského a outdoor vybavení najít a tak jsem vsadila na jistotu - Geoff Anderson WS7!

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Heavy Distance

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Heavy Distance

Zobrazení: 501× Premiéra: 21.02.2024 23:49

Chcete nahazovat z feederového prutu na vzdálenost delší než 150 metrů? Troufáte si na největší ryby? Pak je to prut, který musíte mít ve své výbavě. SPORTEX XCLUSIVE RS-2 HEAVY Distance. Již jeho název napovídá, že se jedná o prut pro nejtěžší situace a pro největší extrémy.

Kaprové pruty Sportex Competition CS-5 Breakout

Kaprové pruty Sportex Competition CS-5 Breakout

Zobrazení: 570× Premiéra: 21.02.2024 23:23

V roce 2023 mě neuvěřitelně překvapil prut SPORTEX Competition BREAKOUT CS-4. Rok 2024 nám však přinesl novinku v podobě prutu Competition BREAKOUT CS-5. A řeknu vám, že změny, které byly na prutu provedeny, ho posunuly zase o krok dopředu. Jedná se o prut, který je poloteleskopický. To znamená, že spodní část je teleskopická. Prut je navržen tak, aby měl co nejmenší přepravní rozměry.

Kaprové pruty Sportex Competition CS-5 3,6m 3lbs 3-diel

Kaprové pruty Sportex Competition CS-5 3,6m 3lbs 3-diel

Zobrazení: 417× Premiéra: 21.02.2024 23:03

Většina z nás používá dvoudílné pruty, ale Sportex nabízí také třídílné pruty pro ty, kteří potřebují kratší velikosti přívlače. Jedním z nich je třídílná verze Competition CS-5.

Kaprové pruty Sportex Competition CS-5 3,6m 3lbs

Kaprové pruty Sportex Competition CS-5 3,6m 3lbs

Zobrazení: 524× Premiéra: 21.02.2024 22:44

Pruty Competition se již dlouho těší velké oblibě mezi rybáři. Během testování jsem s nimi dělal všechno možné a nechápal jsem, co všechno tyto pruty dokážou. A jak jde čas a vývoj kupředu, nastal čas, aby pruty Competition dostaly svého následovníka, a tím je Competition CS-5.

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium Light

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium Light

Zobrazení: 202× Premiéra: 21.02.2024 22:30

Dalším novým prutem pro rok 2024 je Xclusive feeder RS-2 MEDIUM LIGHT. Je určen pro lov do 80 metrů a menší řeky, kde není tak silný proud. Řekl bych, že je to takový univerzální feederový prut pro každého.

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium

Zobrazení: 151× Premiéra: 21.02.2024 21:25

Třetím prutem v pořadí, který jsem měl možnost vidět, je Xclusive feeder RS-2 MEDIUM. Tato verze prutů RS-2 je vhodná i pro lov větších ryb a na řekách, kde si můžete rybaření užít opravdu naplno.

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Light

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Light

Zobrazení: 73× Premiéra: 21.02.2024 20:50

Pokud se někomu z vás dostal do rukou feederový prut XCLUSIVE NT, jistě jste s jeho vlastnostmi i designem nadmíru spokojeni. Jedním z vás jsem byl samozřejmě i já a nemohl jsem se těchto prutů nabažit. SPORTEX však nespí a to, co si pro nás připravil na rok 2024, je ve skutečnosti feederová odlehčená verze v podobě prutu XCLUSIVE RS-2. Tak si to pojďme představit.

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium Heavy

Feeder pruty Sportex Xclusive Feeder RS-2 Medium Heavy

Zobrazení: 265× Premiéra: 19.02.2024 23:33

Chcete chytat velké ryby a nebát se, že váš prut nestačí? Prut Xclusive feeder RS-2 MEDIUM HEAVY je pro vás ten pravý.

Kaprové pruty Sportex Invictus CS-2 3,6m 3,25lbs

Kaprové pruty Sportex Invictus CS-2 3,6m 3,25lbs

Zobrazení: 347× Premiéra: 14.02.2024 22:55

Pruty Invictus jsem už měl možnost testovat a jak sami víte, byl jsem s nimi maximálně spokojen. Zda to byl model v 3-librové verzi nebo model určený na daleké hody 3,9m a 3,75lbs. Rok 2024 nám ale přináší novinku, a tou je Sportex Invictus CS-2.
Kaprové průty Sportex Invictus Boat CS-2

Kaprové průty Sportex Invictus Boat CS-2

Zobrazení: 283× Premiéra: 13.02.2024 22:42

Jedními z mnou testovaných prutů v roce 2022 byly pruty od SPORTEX, a to pruty INVICTUS BOAT ve verzi 2,75lbs a 3lbs. Ale rok 2024 nám přinesl novinku v podobě INVICTUS BOAT CS-2. Takže nový nástupce je na scéně a já se jdu na něj podívat, což se nám to tady objevilo za novinku.
Sportex Catapult CS-4 Carp 3,6m 3,25lbs

Sportex Catapult CS-4 Carp 3,6m 3,25lbs

Zobrazení: 3086× Premiéra: 20.05.2023 00:04

Všichni dobře znáte pruty Sportex Catapult Carp CS-3. A vím, že každý, kdo tento prut vlastní, je s ním maximálně spokojen. Ale! Přišlo něco, na co se dlouho čekalo, a to něco je nová generace prutů SPORTEX CATAPLUT CARP CS-4. To, co bylo super, je nyní ještě lepší, lehčí, rychlejší a silnější. A věřte mi, vím, co píšu - je to TOPKA 😊
Sportex Invictus 3,6m 3,25lbs

Sportex Invictus 3,6m 3,25lbs

Zobrazení: 1712× Premiéra: 16.05.2023 19:32

Pruty Invictus jsem už měl možnost testovat a jak sami už víte, byl jsem s nimi maximálně spokojen. Zda to byl model ve 3 lbs verzi nebo model na daleké hody 3,9m a 3,75lbs. Teď se mi dostal do rukou prut Invictus v délce 3,6m a vrhací zátěži 3,25lbs.
Test stalker kaprových prutů

Test stalker kaprových prutů

Zobrazení: 377× Premiéra: 28.04.2023 20:47

Pokud se poohlížíte po kvalitním stalkerovém prutu, co by obohatil váš arzenál na lov kapra, nepřehlédněte tento test. Otestovali jsme v něm nejnovější stalker pruty od německého lídra ve výrobě prutů značky SPORTEX.
Feeder pruty - Jardo Haššo mistr a vícemistr LRU Feeder

Feeder pruty - Jardo Haššo mistr a vícemistr LRU Feeder

Zobrazení: 653× Premiéra: 18.04.2023 11:51

Pruty Sportex používám jako závodník už roky a jsem neskutečně spokojený jak s kvalitou, tak velkou lehkostí a pevným blankem. Jsou určené do všech lokalit jak na stojaté, tak na tekoucí vodě, jen je potřeba vybrat si správný model na danou lokalitu.

Dnes vám predstavujeme

Nepromokavá bunda GEOFF Anderson WS7 (recenze)

Nepromokavá bunda GEOFF Anderson WS7 (recenze)

Nepromokavé rybářské bundy patří k nejdůležitějším prvkům rybářské výbavy. Na bundu se musíte absolutně spolehnout, musí vás ochránit ve větru, před vydatným deštěm, nebo zahřát v chladném počasí a zároveň vám poskytnout dostatek úložného prostoru pro doplňky na muškaření nebo vláčku. V neposlední řadě oceníte i atraktivní design. Bundy Geoff Anderson patří již řadu let k tomu nejlepšímu co lze v oblasti rybářského a outdoor vybavení najít a tak jsem vsadila na jistotu - Geoff Anderson WS7!

Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (2) Co dělat, pokud ryby neberou

Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (2) Co dělat, pokud ryby neberou

Víte, že většina ryb se zdržuje poblíž břehu? Oslovili jsme Jarda Hašše, aby nám prozradil, jak na chytání kaprů pod břehem a připravili jsme pro vás naučný seriál o tomto způsobu lovu.Ve druhé části se dozvíte, co je třeba udělat, pokud vám ryby přestaly brát. Tuto situaci můžete otočit ve svůj prospěch a Jardo vám prozradí jak.
Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (5) Dobré rady na závěr

Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (5) Dobré rady na závěr

Víte, že většina ryb se zdržuje poblíž břehu? Oslovili jsme Jarda Hašše, aby nám prozradil, jak na chytání kaprů pod břehem a připravili jsme pro vás naučný seriál o tomto způsobu lovu. V závěrečné části shrneme to nejdůležitější a nabídneme několik dobrých rad od mistra Slovenska ve feederu, Jarda Hašše.
Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (4) Druhý náhod bez záběru? Nutná změna

Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (4) Druhý náhod bez záběru? Nutná změna

Víte, že většina ryb se zdržuje poblíž břehu? Oslovili jsme Jarda Hašše, aby nám prozradil, jak na chytání kaprů pod břehem a připravili jsme pro vás naučný seriál o tomto způsobu lovu. Ve čtvrté části ukážeme, jak změnit taktiku lovu, pokud druhý náhod zůstal bez záběru. Jardo má řešení.
Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (3) Kde se skrývají velké ryby

Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (3) Kde se skrývají velké ryby

Víte, že většina ryb se zdržuje poblíž břehu? Oslovili jsme Jarda Hašše, aby nám prozradil, jak na chytání kaprů pod břehem a připravili jsme pro vás naučný seriál o tomto způsobu lovu. Ve třetí části se dozvíte, kam je třeba nahodit, abyste ulovili velkou rybu a eliminovali záběry malých ryb.
Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (1)

Lov kapra pod břehem s Jardem Haššem (1)

Víte, že většina ryb se zdržuje poblíž břehu? Víte, jak lovit kapry „pod břehem“? Oslovili jsme Jarda Hašše, aby nám prozradil, jak na chytání kaprů pod břehem a připravili jsme pro vás naučný seriál o tomto způsobu lovu. Začínáme.