Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Recenze: Kaprářsky prut FAITH Overdrive Spod

Recenze: Kaprářsky prut FAITH Overdrive Spod

Zobrazení: 96× Premiéra: 09.07.2020 13:16

Elegantní, dvoudílny spodový prut v černé barvě a s prvním očkem 40mm zaujme na první pohled každého.
Recenze: Navijak Faith Dynamic 10000

Recenze: Navijak Faith Dynamic 10000

Zobrazení: 83× Premiéra: 09.07.2020 13:08

Už když jsem viděl naviják Faith Dynamic 10000, zalíbil se mi jeho design. Neváhal jsem a hned jsem ho objednal.
SPORTEX Competition CS-4 spod (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 spod (recenze)

Zobrazení: 123× Premiéra: 09.06.2020 15:20

Na rybách se může stát, že potřebujete zakrmit na velkou vzdálenost a nelze použít člun ani zavážecí loďku. Zákon o rybářství to neumožňuje na jezerech s plochou do 10ha. A tady přicházejí na řadu naši pomocníci na krmení - kobry, praky a pruty na krmení s raketami.
SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenze)

SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenze)

Zobrazení: 155× Premiéra: 09.06.2020 14:21

Při testování spodové prutů se mi do rukou dostal i prut SPORTEX Catapult CS-3 Spod 3,9m 5,50lbs. Jak již název napovídá, Catapult bude určitě dalekonosnou zbraní na krmení. 
SPORTEX Revolt Stalker (recenze)

SPORTEX Revolt Stalker (recenze)

Zobrazení: 103× Premiéra: 09.06.2020 13:07

Dokonalost, propracovanost, designová lahůdka. Asi takto nějak by se dal popsat prut Revolt Stalker od výrobce SPORTEX. Tato novinka v sobě skrývá enormní sílu a slibuje nezapomenutelný požitek ze zdolávání kaprů díky svému sedemhrannému blanku.
SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenze)

SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenze)

Zobrazení: 84× Premiéra: 09.06.2020 12:51

Při mém testování krátkých, stalker prutů Sportex se mi do rukou dostaly i pruty Catapult CS-3 Stalker 3m ve verzi 2,75lbs a 3lbs. Pojďme se na ně podívat spolu.
SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenze)

Zobrazení: 74× Premiéra: 09.06.2020 12:38

Pruty SPORTEX chce mít stále více rybářů - kaprařů, a to hlavně těch začínajících. Samozřejmě, že většina si nemůže dovolit koupit ty nejvyšší rady prutů, a tak firma SPORTEX vytvořila řadu Competition.
SPORTEX MORION ST Stalker (recenze)

SPORTEX MORION ST Stalker (recenze)

Zobrazení: 82× Premiéra: 09.06.2020 11:12

Další lahůdkou od firmy SPORTEX, kterou jsem dostal do rukou na otestování, byl Morion ST Stalker. A když už přicházejí Vánoce, tak hned dvakrát, a to v 2,75-librové a 3-librové verzi a délce 10 ft, tedy 3 metry.
SPORTEX FBC Stalker (recenze)

SPORTEX FBC Stalker (recenze)

Zobrazení: 136× Premiéra: 09.06.2020 10:34

Pokud řeknu slovo SPORTEX, jako první jistě každého napadnou ty tři legendární písmena F.B.C. A přesně na to jsem se těšil, když jsem mohl dostat do rukou pruty, které v podstatě psali kaprařskou historii po celé Evropě.
SPORTEX Invictus Boat (recenze)

SPORTEX Invictus Boat (recenze)

Zobrazení: 115× Premiéra: 09.06.2020 10:17

Každý, kdo potřebuje lovit z člunu nebo má v oblibě lovit ryby v zarostlých a nepřístupných místech, mi dá jistě za pravdu, že s pruty 3,6m a 3,9m to je dost velký problém.
David Hrbek : Recenze Sportex F.B.C.

David Hrbek : Recenze Sportex F.B.C.

Zobrazení: 61× Premiéra: 05.06.2020 08:01

Když jsem je doma rozbalil ze svých krásných polstrovanych obalů, uvědomil jsem si, že i pouzdra naznačují, že se jedná o opravdový skvost od společnosti Sportex.
SPORTEX D.N.A. Carp Stalker (recenze)

SPORTEX D.N.A. Carp Stalker (recenze)

Zobrazení: 112× Premiéra: 26.05.2020 16:15

Velmi zajímavým kouskem ze série stalkerových prutů od firmy SPORTEX je prut s označením D.N.A. CARP STALKER. Pro výrobu blanku byl použit japonský vysocemodulovaný karbon, který dodává prutu vysokou rychlost a přesnost při nahazování.
SPORTEX Touron Carp - dva v jednom (recenze)

SPORTEX Touron Carp - dva v jednom (recenze)

Zobrazení: 166× Premiéra: 30.04.2020 08:19

Při testování prutů SPORTEX se mi do rukou dostaly pruty TOURON CARP. Tyto udice mají jednu zajímavou vlastnost: jejich variabilita pro více možností lovu kapra. Více o těchto vlastnostech a parametrech prutů se dozvíte v tomto článku.
Velký test spodových prutů Sportex

Velký test spodových prutů Sportex

Zobrazení: 359× Premiéra: 29.04.2020 14:14

Jsou situace, kdy na rybaření nelze použít člun ani zavážecí loďku na zakrmení lovného místa. Tehdy můžeme využít kobry, praky či spodové pruty s krmnými raketami.
Rybářské navijáky na dlouhé hody

Rybářské navijáky na dlouhé hody

Zobrazení: 517× Premiéra: 25.03.2020 21:07

Ovlivňuje velikost navijáku délku hodu? Tuto otázku si už dalo určitě hodně z vás. Někteří říkají ne, jiní zase ano. Samozřejmě, že mně to nedalo, a proto jsem se rozhodl ověřit si v praxi, jak to opravdu je a zda v těch hodech budou rozdíly, pokud použiji odlišné navijáky.