Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Zobrazení: 31× Premiéra: 13.05.2019 10:11

Jak je již většině rybářské veřejnosti známo, tak značka Sportex je u prutů zárukou kvality. Nicméně firma Sportex vyrábí i čluny. A ze svých nároků na kvalitu nic neslevila i zde.
Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Zobrazení: 37× Premiéra: 13.05.2019 09:54

Od první chvíle, co jsem vyplul na vodu se člunem Sportex Shelf 230 jsem si uvědomil, že bez tohoto super pomocníka už ani ránu. 
Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Zobrazení: 16× Premiéra: 13.05.2019 09:39

Před pár lety jsme s bratrem řešili rybářský člun. V té době jsme měli laminátový člun, který mi sice vyhovoval, ale byl problém s jeho skladováním a přenášením. Pokud jsem chtěl jít sám na ryby, tak nebyla šance vzít s sebou člun. Začali jsme tedy uvažovat o koupi nafukovacího člunu. Jaký však koupit?
Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Zobrazení: 53× Premiéra: 12.04.2019 07:15

Petr se v březnu vydal na několikadenní rybaření s cílem parádně si zachytat a otestovat nové nástrahy a krmiva Crafty Catcher. Že udělal správné rozhodnutí, když vsadil na Crafty, svědčí galerie jeho úlovků.
Robo Levčík:

Robo Levčík: "Testovačka" dopadla na 1 *

Zobrazení: 49× Premiéra: 11.04.2019 08:18

Konečně jsem se dostal k vodě vyzkoušet krmivo Crafty Catcher Method Mix s peletkami Diffusion. Měl jsem na to jen dvě hodiny a myslel jsem si, že je to málo, ale tato kombinace mě přesvědčila o opaku.
Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Zobrazení: 39× Premiéra: 11.04.2019 07:47

Na začátku dubna jsem se rozhodl strávit trochu času u vody. Jelikož jsem měl na rybaření vyhrazena jen tři hodinky a chtěl jsem zachytat, jedinou možnou volbou byla již prověřena kombinace nástrah Diffusion a krmiva Crafty Catcher Method Mix.
Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Zobrazení: 55× Premiéra: 09.04.2019 09:18

V sobotu jsem byl zkoušet nové věci u vody. Crafty Catcher Tip Offs pop up aroma Bubble Gum a pop up-ky Zig Bites příchutě Krill & Pellet. Navíc jsem byl zvědavý, jak se osvědčí nové pruty Sportex Advancer Carp 396cm a 3,75lbs.
Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Zobrazení: 55× Premiéra: 03.04.2019 14:48

Luděk Šedý si chce pobyt u vody na rybách užít, kdykoli chce. I v extrémně deštivém počasí. A rovněž tehdy je v suchu. Neboť má GEOFF Anderson.
Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Zobrazení: 86× Premiéra: 15.03.2019 14:33

Jelikož žiji v Irsku, hledala jsem kvalitní oblečení, které by odolalo vlivem zdejšího počasí. 100% nepromokavé a větruodolné. Volba padla na GEOFF Anderson a mohu říci, že pro mě je to TOP oblečení!
Kapr 13,44kg na začátku března mě velmi potěšil!

Kapr 13,44kg na začátku března mě velmi potěšil!

Zobrazení: 119× Premiéra: 15.03.2019 09:41

Na začátku března jsem byl u vody vyzkoušet aktivitu ryb. Na místní revír jsem přišel kolem 16:00 hod a připravil jsem si udice Sportex Competition Carp NT a testoval jsem SuperFeed Diffusion boilies o velikosti 14 mm - 16 mm, aroma Indiana Hot Spice.
Tajemství rybářů, kteří nachytají ryby vždy a všude

Tajemství rybářů, kteří nachytají ryby vždy a všude

Zobrazení: 1157× Premiéra: 14.02.2019 11:03

Také vás zajímá, jak je možné, že někteří rybáři nachytají ryby i tam, kde ostatním neberou? Vy jste už vyzkoušeli všechny možné nástrahy, krmivo, změnily lovné místo, ale stále nic. Ani ťuk. Žádný záběr. V hlavě vám stále více víří neodbytná otázka: Jaké je tajemství těch rybářů, který vždy nachytají?
Diffusion se skvěle kombinuje

Diffusion se skvěle kombinuje

Zobrazení: 131× Premiéra: 03.12.2018 09:12

V pozdní a již poměrně chladné podzimní dny se mi u vody dařilo. Rybám chutnalo :) O záběry se mi postarala účinná kombinace od Tandem Baits.
Technická recenze PRISMA 5

Technická recenze PRISMA 5

Zobrazení: 1823× Premiéra: 19.10.2018 07:42

Zavážecí loďka Prisma 5.G2
Mé začátky s anglickými boilies Crafty Catcher

Mé začátky s anglickými boilies Crafty Catcher

Zobrazení: 263× Premiéra: 04.09.2018 07:21

Po tom, jak jsem se doslechla, že se na náš trh dostali boilies od anglické značky Crafty Catcher, rozhodla jsem se je otestovat na dvou vodách. Nejvíce jsem se zaměřila na příchuť Caribbean Cocktail, a to konkrétně na 15 mm boilies a pop - up-ky Crafty Catcher Retro Range.

Tři dny lovu s Crafty Catcher vyneslo 19 kaprů!

Tři dny lovu s Crafty Catcher vyneslo 19 kaprů!

Zobrazení: 169× Premiéra: 04.09.2018 07:03

V poslední týdny nás tedy pořádně potrápili vysoké teploty. Aktivita sumců, dá se říci, byla strašně slabá, tak jsme si řekli, že vyzkoušíme lov na místní kapry.