Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Zobrazení: 32× Premiéra: 03.09.2019 07:15

Bivak Phantom BASE od Tandem Baits je prostorný a velký s ohromnými rozměry 350x310x155 cm. Výhoda tohoto bivaku je, že má plně odnímatelný přední panel s 2 polohami pro upnutí a velkými okny.
Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Zobrazení: 100× Premiéra: 25.06.2019 07:33

Během letních veder s teplotami více než 33 stupňů Celsia se Róbert vybral na ryby. Jeho výbavu tvrořili nástrahy Crafty Catcher, a to pop-upky Tip Offs, aroma Bubblegum a plovoucí peletky Zig Bites, příchuť Krill & Pellet. Samozřejmě, nezapomněl na pruty Sportex Advancer Carp 396cm, 3,75 lbs.
Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Zobrazení: 123× Premiéra: 14.06.2019 08:08

Kdybych měl jedním slovem zhodnotit Method Mix Big Hit mohu použít jen slovíčko SUPER. Už po otevření kbelíku rybáře jistě nadchne velmi příjemná vůně a konzistence. Samotná směs obsahuje atraktivní složky, různé částice, aromata a sušený gammarus.
Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Zobrazení: 126× Premiéra: 14.06.2019 07:29

Na toulkách po Dunaji je mým dlouhodobým společníkem člun Sportex. Mám ho už asi čtvrtou sezónu a je to úžasný pomocník při lovu ať už na řece nebo stojaté vodě.
Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Zobrazení: 133× Premiéra: 14.06.2019 07:15

Dlouho jsem uvažovala, že si pořídím člun. Chodívala jsem z břehu chytat na jezera, které nemají sjezd na loďku a jsou tam místa, kde se rybář nedostane bez loďky.
Když člun tak… (recenze)

Když člun tak… (recenze)

Zobrazení: 95× Premiéra: 10.06.2019 12:02

Již delší dobu jsem si chtěl pořídit svůj první nafukovací člun. A jelikož neutrácím peníze bez rozvahy, udělal jsem si průzkum trhu. Hledal jsem dobrý poměr mezi použitým materiálem, kvalitou zpracování a cenou. Do oka mi padl člun od známé značky Sportex.
Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Zobrazení: 203× Premiéra: 13.05.2019 10:11

Jak je již většině rybářské veřejnosti známo, tak značka Sportex je u prutů zárukou kvality. Nicméně firma Sportex vyrábí i čluny. A ze svých nároků na kvalitu nic neslevila i zde.
Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Zobrazení: 233× Premiéra: 13.05.2019 09:54

Od první chvíle, co jsem vyplul na vodu se člunem Sportex Shelf 230 jsem si uvědomil, že bez tohoto super pomocníka už ani ránu. 
Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Zobrazení: 182× Premiéra: 13.05.2019 09:39

Před pár lety jsme s bratrem řešili rybářský člun. V té době jsme měli laminátový člun, který mi sice vyhovoval, ale byl problém s jeho skladováním a přenášením. Pokud jsem chtěl jít sám na ryby, tak nebyla šance vzít s sebou člun. Začali jsme tedy uvažovat o koupi nafukovacího člunu. Jaký však koupit?
Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Zobrazení: 160× Premiéra: 12.04.2019 07:15

Petr se v březnu vydal na několikadenní rybaření s cílem parádně si zachytat a otestovat nové nástrahy a krmiva Crafty Catcher. Že udělal správné rozhodnutí, když vsadil na Crafty, svědčí galerie jeho úlovků.
Robo Levčík:

Robo Levčík: "Testovačka" dopadla na 1 *

Zobrazení: 163× Premiéra: 11.04.2019 08:18

Konečně jsem se dostal k vodě vyzkoušet krmivo Crafty Catcher Method Mix s peletkami Diffusion. Měl jsem na to jen dvě hodiny a myslel jsem si, že je to málo, ale tato kombinace mě přesvědčila o opaku.
Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Zobrazení: 158× Premiéra: 11.04.2019 07:47

Na začátku dubna jsem se rozhodl strávit trochu času u vody. Jelikož jsem měl na rybaření vyhrazena jen tři hodinky a chtěl jsem zachytat, jedinou možnou volbou byla již prověřena kombinace nástrah Diffusion a krmiva Crafty Catcher Method Mix.
Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Zobrazení: 161× Premiéra: 09.04.2019 09:18

V sobotu jsem byl zkoušet nové věci u vody. Crafty Catcher Tip Offs pop up aroma Bubble Gum a pop up-ky Zig Bites příchutě Krill & Pellet. Navíc jsem byl zvědavý, jak se osvědčí nové pruty Sportex Advancer Carp 396cm a 3,75lbs.
Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Zobrazení: 163× Premiéra: 03.04.2019 14:48

Luděk Šedý si chce pobyt u vody na rybách užít, kdykoli chce. I v extrémně deštivém počasí. A rovněž tehdy je v suchu. Neboť má GEOFF Anderson.
Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Zobrazení: 196× Premiéra: 15.03.2019 14:33

Jelikož žiji v Irsku, hledala jsem kvalitní oblečení, které by odolalo vlivem zdejšího počasí. 100% nepromokavé a větruodolné. Volba padla na GEOFF Anderson a mohu říci, že pro mě je to TOP oblečení!