Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Zobrazení: 29× Premiéra: 15.03.2019 14:33

Jelikož žiji v Irsku, hledala jsem kvalitní oblečení, které by odolalo vlivem zdejšího počasí. 100% nepromokavé a větruodolné. Volba padla na GEOFF Anderson a mohu říci, že pro mě je to TOP oblečení!
Kapr 13,44kg na začátku března mě velmi potěšil!

Kapr 13,44kg na začátku března mě velmi potěšil!

Zobrazení: 22× Premiéra: 15.03.2019 09:41

Na začátku března jsem byl u vody vyzkoušet aktivitu ryb. Na místní revír jsem přišel kolem 16:00 hod a připravil jsem si udice Sportex Competition Carp NT a testoval jsem SuperFeed Diffusion boilies o velikosti 14 mm - 16 mm, aroma Indiana Hot Spice.
Tajemství rybářů, kteří nachytají ryby vždy a všude

Tajemství rybářů, kteří nachytají ryby vždy a všude

Zobrazení: 1087× Premiéra: 14.02.2019 11:03

Také vás zajímá, jak je možné, že někteří rybáři nachytají ryby i tam, kde ostatním neberou? Vy jste už vyzkoušeli všechny možné nástrahy, krmivo, změnily lovné místo, ale stále nic. Ani ťuk. Žádný záběr. V hlavě vám stále více víří neodbytná otázka: Jaké je tajemství těch rybářů, který vždy nachytají?
Diffusion se skvěle kombinuje

Diffusion se skvěle kombinuje

Zobrazení: 92× Premiéra: 03.12.2018 09:12

V pozdní a již poměrně chladné podzimní dny se mi u vody dařilo. Rybám chutnalo :) O záběry se mi postarala účinná kombinace od Tandem Baits.
Technická recenze PRISMA 5

Technická recenze PRISMA 5

Zobrazení: 1726× Premiéra: 19.10.2018 07:42

Zavážecí loďka Prisma 5.G2
Mé začátky s anglickými boilies Crafty Catcher

Mé začátky s anglickými boilies Crafty Catcher

Zobrazení: 195× Premiéra: 04.09.2018 07:21

Po tom, jak jsem se doslechla, že se na náš trh dostali boilies od anglické značky Crafty Catcher, rozhodla jsem se je otestovat na dvou vodách. Nejvíce jsem se zaměřila na příchuť Caribbean Cocktail, a to konkrétně na 15 mm boilies a pop - up-ky Crafty Catcher Retro Range.

Tři dny lovu s Crafty Catcher vyneslo 19 kaprů!

Tři dny lovu s Crafty Catcher vyneslo 19 kaprů!

Zobrazení: 123× Premiéra: 04.09.2018 07:03

V poslední týdny nás tedy pořádně potrápili vysoké teploty. Aktivita sumců, dá se říci, byla strašně slabá, tak jsme si řekli, že vyzkoušíme lov na místní kapry.

Zkušenosti se SPORTEX Black Arrow G2 ze silných řek

Zkušenosti se SPORTEX Black Arrow G2 ze silných řek

Zobrazení: 406× Premiéra: 23.02.2018 09:33

Jak jsem už slíbil, tak se s vámi nyní podělím o své poznatky s tímto konkrétním prutem. V první řadě chci říci, že já preferuji při lovu s gumovými nástrahami déle udice. Lovím převážně 95% na tekoucích vodách a zbytek na stojatých vodách. ​

Šokující odhalení - TEST signalizátorů

Šokující odhalení - TEST signalizátorů

Zobrazení: 585× Premiéra: 16.01.2018 07:46

Reálný test signalizátorů záběru - ohromné zjištění: odposlech překonal 350 m!

Kaprařský klenot, co zdolá i 126cm sumce

Kaprařský klenot, co zdolá i 126cm sumce

Zobrazení: 331× Premiéra: 17.05.2017 09:09

Na rybářský trh prorazil kaprový prut od SPORTEX, a to Sportex Competition Carp NT v matném černém provedení, který vypadá už na první pohled opravdu luxusně.