Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

TEST: feedrové pruty - hody do dálky s košíky

TEST: feedrové pruty - hody do dálky s košíky

Zobrazení: 1498× Premiéra: 13.01.2020 09:53

Poslední test feeder prutů, kterými jsme nahadzovali do dálky, předčil naše očekávání. Netřeba se tomu divit. Dosáhli jsme hody dlouhé až 180 metrů, což vyvolalo ve vašich řadách různé reakce. A položili jste nám pár spekulativních otázek.
Test feeder prutů -  jak daleko se dá nahodit?

Test feeder prutů - jak daleko se dá nahodit?

Zobrazení: 64× Premiéra: 06.12.2019 13:59

Když začala éra slavných feeder prutů, věřil jim jen málokdo. Ten, kdo si ho koupil to udělal víceméně ze zvědavosti. Postupně nás ale tato jemná technika přesvědčila o svých přednostech.
Andrea Pechalová: Dozer6 Urus6 (GEOFF Anderson)

Andrea Pechalová: Dozer6 Urus6 (GEOFF Anderson)

Zobrazení: 57× Premiéra: 02.12.2019 11:31

Ahoj všem, jmenuji se Andrea Pechalová a chytám 2. ligu ve feederi. Dlouho jsem hledala oblečení, které by mi vyhovovalo. Do oka mi padla nová série oblečení od dánské firmy GEOFF Anderson Dozer6 Urus6. Po oblečení jsem se do tohoto kompletu ihned zamilovala a rozhodla jsem se napsat krátkou recenzi.
Termo prádlo INXULA (Michal Menšík)

Termo prádlo INXULA (Michal Menšík)

Zobrazení: 40× Premiéra: 28.11.2019 13:01

Thermo komplet INXULA je velmi příjemný, pohodlný a zároveň tepelně komfortní druhá vrstva oblečení nejen pro mrazivé rybářské výpravy. 
SPORTEX Bassista Drop Shot (Michal Menšík)

SPORTEX Bassista Drop Shot (Michal Menšík)

Zobrazení: 60× Premiéra: 28.11.2019 12:52

Náš proutek Bassista Drop Shot otestoval u vody Michal. 
První recenze bundy Dozer 6 (GEOFF Anderson)

První recenze bundy Dozer 6 (GEOFF Anderson)

Zobrazení: 109× Premiéra: 15.11.2019 09:09

Zdravím, chci se s vámi podělit s prvními dojmy z bundy Dozer 6 v maskáči (Leaf). Mám doma i bundu Dozer 5 v černé barvě a tu si rozhodně nechám na městský provoz.
Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Zobrazení: 115× Premiéra: 03.09.2019 07:15

Bivak Phantom BASE od Tandem Baits je prostorný a velký s ohromnými rozměry 350x310x155 cm. Výhoda tohoto bivaku je, že má plně odnímatelný přední panel s 2 polohami pro upnutí a velkými okny.
Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Zobrazení: 158× Premiéra: 25.06.2019 07:33

Během letních veder s teplotami více než 33 stupňů Celsia se Róbert vybral na ryby. Jeho výbavu tvrořili nástrahy Crafty Catcher, a to pop-upky Tip Offs, aroma Bubblegum a plovoucí peletky Zig Bites, příchuť Krill & Pellet. Samozřejmě, nezapomněl na pruty Sportex Advancer Carp 396cm, 3,75 lbs.
Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Zobrazení: 190× Premiéra: 14.06.2019 08:08

Kdybych měl jedním slovem zhodnotit Method Mix Big Hit mohu použít jen slovíčko SUPER. Už po otevření kbelíku rybáře jistě nadchne velmi příjemná vůně a konzistence. Samotná směs obsahuje atraktivní složky, různé částice, aromata a sušený gammarus.
Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Zobrazení: 210× Premiéra: 14.06.2019 07:29

Na toulkách po Dunaji je mým dlouhodobým společníkem člun Sportex. Mám ho už asi čtvrtou sezónu a je to úžasný pomocník při lovu ať už na řece nebo stojaté vodě.
Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Zobrazení: 215× Premiéra: 14.06.2019 07:15

Dlouho jsem uvažovala, že si pořídím člun. Chodívala jsem z břehu chytat na jezera, které nemají sjezd na loďku a jsou tam místa, kde se rybář nedostane bez loďky.
Když člun tak… (recenze)

Když člun tak… (recenze)

Zobrazení: 162× Premiéra: 10.06.2019 12:02

Již delší dobu jsem si chtěl pořídit svůj první nafukovací člun. A jelikož neutrácím peníze bez rozvahy, udělal jsem si průzkum trhu. Hledal jsem dobrý poměr mezi použitým materiálem, kvalitou zpracování a cenou. Do oka mi padl člun od známé značky Sportex.
Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Zobrazení: 364× Premiéra: 13.05.2019 10:11

Jak je již většině rybářské veřejnosti známo, tak značka Sportex je u prutů zárukou kvality. Nicméně firma Sportex vyrábí i čluny. A ze svých nároků na kvalitu nic neslevila i zde.
Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Zobrazení: 378× Premiéra: 13.05.2019 09:54

Od první chvíle, co jsem vyplul na vodu se člunem Sportex Shelf 230 jsem si uvědomil, že bez tohoto super pomocníka už ani ránu. 
Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Zobrazení: 334× Premiéra: 13.05.2019 09:39

Před pár lety jsme s bratrem řešili rybářský člun. V té době jsme měli laminátový člun, který mi sice vyhovoval, ale byl problém s jeho skladováním a přenášením. Pokud jsem chtěl jít sám na ryby, tak nebyla šance vzít s sebou člun. Začali jsme tedy uvažovat o koupi nafukovacího člunu. Jaký však koupit?