Recenze

Není bota jako bota – reálný test obuvi do mrazu

Není bota jako bota – reálný test obuvi do mrazu

Zobrazení: 43× Premiéra: 12.09.2022 08:20

Zima jde od nohou. Tak mluví stará moudrost a opravdu to funguje. Pokud se vypravíte k vodě v zimních měsících a začnou vám mrznout nohy, máte po pohodlí. Je to přirozené.
Sportex Triumph Carp (recenze)

Sportex Triumph Carp (recenze)

Zobrazení: 83× Premiéra: 08.08.2022 14:38

V poslední době se více kaprařů zabývá technikou lovu na daleký odhoz, jelikož na některých našich vodách nelze použít člun nebo zavážecí loďku. Potřebujete nejen velké navijáky, ale hlavně kvalitní pruty, které snesou maximální zatížení při nahazování se 120 až 140g zátěžemi.
Sportex 2022: Porovnejte si křivky ohybu prutů

Sportex 2022: Porovnejte si křivky ohybu prutů

Zobrazení: 203× Premiéra: 17.03.2022 10:51

Každý prut Sportex je individuální! Prohlédněte si křivky ohybu jednotlivých sérií prutů Sportex 2022 v porovnání s ostatními, prozkoumejte rozdíly, zjistěte detaily o akci jednotlivých řad prutů Sportex 2022.
Beyond Spin vs. Revolt Spin

Beyond Spin vs. Revolt Spin

Zobrazení: 82× Premiéra: 21.02.2022 10:05

Náš dánský spolupracovník Jan porovnal vláčecí pruty SPORTEX s unikátním 7-hranným HEPTACORE blankem, a to Beyond Spin a Revolt Spin. Pokud vás zajímá, jaké jsou mezi těmito dvěma pruty podobnosti a jaké rozdíly, určitě byste si měli přečíst jeho recenzi, kterou vám přinášíme ve volném překladu.
Sportex Graphenon Carp - láska na první pohled

Sportex Graphenon Carp - láska na první pohled

Zobrazení: 1438× Premiéra: 27.10.2020 09:18

Pokud jsem tvrdil, že jsem ještě neměl v rukou prut, který by ve mně vyvolal neskutečný nával euforie a maximálního úžasu z dokonalého zpracování a designu, tak právě se to stalo.
Sportex Morion ST - funkční a decentní kaprový prut

Sportex Morion ST - funkční a decentní kaprový prut

Zobrazení: 998× Premiéra: 27.10.2020 09:03

Během mých testů prutů SPORTEX jsem měl v rukou mnoho modelů, od těch nejlevnějších až po ty, co si koupí jen skutečný fajnšmekr. Samozřejmě, že jsem neobešel ani sérii kaprových prutů s názvem Morion.
Sportex BEYOND Carp - unikátní prut pro fajnšmekry

Sportex BEYOND Carp - unikátní prut pro fajnšmekry

Zobrazení: 1081× Premiéra: 27.10.2020 08:41

Sportex BEYOND lze směle nazvat synonymem luxusu a dokonalosti. Tyto pruty s parametry 3,66m 3lbs a 3,90m 3,75lbs jsem už před pár měsíci odzkoušel v testech Rybářské Televize. A právě s druhým jmenovaným prutem jsem dokázal hodit až do vzdálenosti 190m!
Sportex CATAPULT CS3 - všestranný pomocník

Sportex CATAPULT CS3 - všestranný pomocník

Zobrazení: 1629× Premiéra: 27.10.2020 08:07

Sérii prutů CATAPULT CS-3 jsem si oblíbil. Ne pro velmi dobrou cenu, co potěší každého kapraře, ale pro jejich všestrannost. S těmito pruty se mi skvěle pracuje. Jsou stejně úžasné v 3 metrové verzi (stalker), vyhovují mi v délce 3,66m, ale i v délce 3,9m s označením SPOD (prut na krmnou raketu).
Recenze: Kaprářsky prut FAITH Overdrive Spod

Recenze: Kaprářsky prut FAITH Overdrive Spod

Zobrazení: 472× Premiéra: 09.07.2020 13:16

Elegantní, dvoudílny spodový prut v černé barvě a s prvním očkem 40mm zaujme na první pohled každého.
Recenze: Navijak Faith Dynamic 10000

Recenze: Navijak Faith Dynamic 10000

Zobrazení: 527× Premiéra: 09.07.2020 13:08

Už když jsem viděl naviják Faith Dynamic 10000, zalíbil se mi jeho design. Neváhal jsem a hned jsem ho objednal.
SPORTEX Competition CS-4 spod (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 spod (recenze)

Zobrazení: 805× Premiéra: 09.06.2020 15:20

Na rybách se může stát, že potřebujete zakrmit na velkou vzdálenost a nelze použít člun ani zavážecí loďku. Zákon o rybářství to neumožňuje na jezerech s plochou do 10ha. A tady přicházejí na řadu naši pomocníci na krmení - kobry, praky a pruty na krmení s raketami.
SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenze)

SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenze)

Zobrazení: 921× Premiéra: 09.06.2020 14:21

Při testování spodové prutů se mi do rukou dostal i prut SPORTEX Catapult CS-3 Spod 3,9m 5,50lbs. Jak již název napovídá, Catapult bude určitě dalekonosnou zbraní na krmení. 
SPORTEX Revolt Stalker (recenze)

SPORTEX Revolt Stalker (recenze)

Zobrazení: 725× Premiéra: 09.06.2020 13:07

Dokonalost, propracovanost, designová lahůdka. Asi takto nějak by se dal popsat prut Revolt Stalker od výrobce SPORTEX. Tato novinka v sobě skrývá enormní sílu a slibuje nezapomenutelný požitek ze zdolávání kaprů díky svému sedemhrannému blanku.
SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenze)

SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenze)

Zobrazení: 1130× Premiéra: 09.06.2020 12:51

Při mém testování krátkých, stalker prutů Sportex se mi do rukou dostaly i pruty Catapult CS-3 Stalker 3m ve verzi 2,75lbs a 3lbs. Pojďme se na ně podívat spolu.
SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenze)

Zobrazení: 1016× Premiéra: 09.06.2020 12:38

Pruty SPORTEX chce mít stále více rybářů - kaprařů, a to hlavně těch začínajících. Samozřejmě, že většina si nemůže dovolit koupit ty nejvyšší rady prutů, a tak firma SPORTEX vytvořila řadu Competition.