Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Sportex Graphenon Carp - láska na první pohled

Sportex Graphenon Carp - láska na první pohled

Zobrazení: 69× Premiéra: 27.10.2020 09:18

Pokud jsem tvrdil, že jsem ještě neměl v rukou prut, který by ve mně vyvolal neskutečný nával euforie a maximálního úžasu z dokonalého zpracování a designu, tak právě se to stalo.
Sportex Morion ST - funkční a decentní kaprový prut

Sportex Morion ST - funkční a decentní kaprový prut

Zobrazení: 54× Premiéra: 27.10.2020 09:03

Během mých testů prutů SPORTEX jsem měl v rukou mnoho modelů, od těch nejlevnějších až po ty, co si koupí jen skutečný fajnšmekr. Samozřejmě, že jsem neobešel ani sérii kaprových prutů s názvem Morion.
Sportex BEYOND Carp - unikátní prut pro fajnšmekry

Sportex BEYOND Carp - unikátní prut pro fajnšmekry

Zobrazení: 50× Premiéra: 27.10.2020 08:41

Sportex BEYOND lze směle nazvat synonymem luxusu a dokonalosti. Tyto pruty s parametry 3,66m 3lbs a 3,90m 3,75lbs jsem už před pár měsíci odzkoušel v testech Rybářské Televize. A právě s druhým jmenovaným prutem jsem dokázal hodit až do vzdálenosti 190m!
Sportex CATAPULT CS3 - všestranný pomocník

Sportex CATAPULT CS3 - všestranný pomocník

Zobrazení: 58× Premiéra: 27.10.2020 08:07

Sérii prutů CATAPULT CS-3 jsem si oblíbil. Ne pro velmi dobrou cenu, co potěší každého kapraře, ale pro jejich všestrannost. S těmito pruty se mi skvěle pracuje. Jsou stejně úžasné v 3 metrové verzi (stalker), vyhovují mi v délce 3,66m, ale i v délce 3,9m s označením SPOD (prut na krmnou raketu).
Recenze: Kaprářsky prut FAITH Overdrive Spod

Recenze: Kaprářsky prut FAITH Overdrive Spod

Zobrazení: 122× Premiéra: 09.07.2020 13:16

Elegantní, dvoudílny spodový prut v černé barvě a s prvním očkem 40mm zaujme na první pohled každého.
Recenze: Navijak Faith Dynamic 10000

Recenze: Navijak Faith Dynamic 10000

Zobrazení: 115× Premiéra: 09.07.2020 13:08

Už když jsem viděl naviják Faith Dynamic 10000, zalíbil se mi jeho design. Neváhal jsem a hned jsem ho objednal.
SPORTEX Competition CS-4 spod (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 spod (recenze)

Zobrazení: 188× Premiéra: 09.06.2020 15:20

Na rybách se může stát, že potřebujete zakrmit na velkou vzdálenost a nelze použít člun ani zavážecí loďku. Zákon o rybářství to neumožňuje na jezerech s plochou do 10ha. A tady přicházejí na řadu naši pomocníci na krmení - kobry, praky a pruty na krmení s raketami.
SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenze)

SPORTEX Catapult CS-3 Spod (recenze)

Zobrazení: 230× Premiéra: 09.06.2020 14:21

Při testování spodové prutů se mi do rukou dostal i prut SPORTEX Catapult CS-3 Spod 3,9m 5,50lbs. Jak již název napovídá, Catapult bude určitě dalekonosnou zbraní na krmení. 
SPORTEX Revolt Stalker (recenze)

SPORTEX Revolt Stalker (recenze)

Zobrazení: 145× Premiéra: 09.06.2020 13:07

Dokonalost, propracovanost, designová lahůdka. Asi takto nějak by se dal popsat prut Revolt Stalker od výrobce SPORTEX. Tato novinka v sobě skrývá enormní sílu a slibuje nezapomenutelný požitek ze zdolávání kaprů díky svému sedemhrannému blanku.
SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenze)

SPORTEX Catapult CS-3 Stalker (recenze)

Zobrazení: 167× Premiéra: 09.06.2020 12:51

Při mém testování krátkých, stalker prutů Sportex se mi do rukou dostaly i pruty Catapult CS-3 Stalker 3m ve verzi 2,75lbs a 3lbs. Pojďme se na ně podívat spolu.
SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 Stalker (recenze)

Zobrazení: 169× Premiéra: 09.06.2020 12:38

Pruty SPORTEX chce mít stále více rybářů - kaprařů, a to hlavně těch začínajících. Samozřejmě, že většina si nemůže dovolit koupit ty nejvyšší rady prutů, a tak firma SPORTEX vytvořila řadu Competition.
SPORTEX MORION ST Stalker (recenze)

SPORTEX MORION ST Stalker (recenze)

Zobrazení: 158× Premiéra: 09.06.2020 11:12

Další lahůdkou od firmy SPORTEX, kterou jsem dostal do rukou na otestování, byl Morion ST Stalker. A když už přicházejí Vánoce, tak hned dvakrát, a to v 2,75-librové a 3-librové verzi a délce 10 ft, tedy 3 metry.
SPORTEX FBC Stalker (recenze)

SPORTEX FBC Stalker (recenze)

Zobrazení: 271× Premiéra: 09.06.2020 10:34

Pokud řeknu slovo SPORTEX, jako první jistě každého napadnou ty tři legendární písmena F.B.C. A přesně na to jsem se těšil, když jsem mohl dostat do rukou pruty, které v podstatě psali kaprařskou historii po celé Evropě.
SPORTEX Invictus Boat (recenze)

SPORTEX Invictus Boat (recenze)

Zobrazení: 198× Premiéra: 09.06.2020 10:17

Každý, kdo potřebuje lovit z člunu nebo má v oblibě lovit ryby v zarostlých a nepřístupných místech, mi dá jistě za pravdu, že s pruty 3,6m a 3,9m to je dost velký problém.
David Hrbek : Recenze Sportex F.B.C.

David Hrbek : Recenze Sportex F.B.C.

Zobrazení: 97× Premiéra: 05.06.2020 08:01

Když jsem je doma rozbalil ze svých krásných polstrovanych obalů, uvědomil jsem si, že i pouzdra naznačují, že se jedná o opravdový skvost od společnosti Sportex.