Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Roman Žďárský: Pruty Sportex vždy byly mým snem

Roman Žďárský: Pruty Sportex vždy byly mým snem

Zobrazení: 490× Premiéra: 18.01.2019 08:01

Mít prut Sportex byl vždy mým snem. Doposud jak jsem chytal pátým rokem, tak jsem si je chtěl koupit pruty Sportex. Jsou to top pruty!
Petr Fiala: S pruty Black Pearl odchytnu celou sezónu

Petr Fiala: S pruty Black Pearl odchytnu celou sezónu

Zobrazení: 573× Premiéra: 18.01.2019 07:57

Pruty Sportex Black Pearl jsou velice univerzální. Jsem s nimi schopen odchytat celou sezonu a na všech vodách.
Lucie Čunátová: Sportex - nejlepší citlivost a pevnost

Lucie Čunátová: Sportex - nejlepší citlivost a pevnost

Zobrazení: 478× Premiéra: 18.01.2019 07:55

Jako začínající rybářka jsem vyzkoušela pruty různých značek. Maximálně spokojená jsem s pruty Sportex, jsou nejcitlivější a současně i pevné. Ve výbavě mám pruty Sportex Black Pearl (60g, 240 a 275 cm).
Martin Obuch: Sportex není jen tak obyčejný prut

Martin Obuch: Sportex není jen tak obyčejný prut

Zobrazení: 374× Premiéra: 18.01.2019 07:50

Vyzkoušel jsem kdejaké pruty, ale už při prvním nahození s prutem Sportex Competition Carp jsem věděl, že ho jednoznačně musím mít!
Peter Snitka: Sportex Morion pracuje dokonale

Peter Snitka: Sportex Morion pracuje dokonale

Zobrazení: 560× Premiéra: 18.01.2019 07:48

Velmi rád chytám ryby na těžko dostupných místech. Vyzkoušel jsem pruty různých značek a právě prut Sportex Morion je pro mě ideální, dokonale pracuje při nahazování i zdolávání.
Branislav Kršek: Sportex se ukázal opravdu skvělou volbou

Branislav Kršek: Sportex se ukázal opravdu skvělou volbou

Zobrazení: 347× Premiéra: 18.01.2019 07:42

Při koupi prutu Sportex Competition Carp jsem ještě uvažoval, jestli to bude opravdu dobrá volba udic. No po více než dvouhodinovém zdolávání téměř dvoumetrového sumce jsem s ním maximálně spokojen! Prut dokázal své kvality.
Richard Németh: Chtěl jsem to nejlepší a mám to!

Richard Németh: Chtěl jsem to nejlepší a mám to!

Zobrazení: 383× Premiéra: 18.01.2019 07:40

Pro mě jsou udice SPORTEX, jednoduše, TOP! Sportex Black Pearl bych neměnil za nic na světě.
Róbert Farkaš: Prut značky Sportex byl jasnou volbou

Róbert Farkaš: Prut značky Sportex byl jasnou volbou

Zobrazení: 399× Premiéra: 18.01.2019 07:37

Když jsem se rozhodoval pro kaprový prut, tak jasnou volbou byl Sportex Competition Carp NT. Zdolal jsem s nimi několik pěkných kaprů a amurů. Velká spokojenost!
Ivan Grac: SPORTEX-u jsem se nemohl dočkat

Ivan Grac: SPORTEX-u jsem se nemohl dočkat

Zobrazení: 381× Premiéra: 18.01.2019 07:35

Pro kaprový prut Sportex Competition Carp NT 3,66 12 ft jsem se rozhodl na základě doporučení od jiných rybářů a nelituji. Jsem s ním velmi spokojen.
Rastislav Gabura: Zamiloval jsem se do Sportex-u

Rastislav Gabura: Zamiloval jsem se do Sportex-u

Zobrazení: 405× Premiéra: 18.01.2019 07:31

Do německé kvality jsem se zamiloval v roce 1998. Od toho roku jsou kevlarové mašiny - Sportex Kev Carp 3,5lb a 3,9m - v mé výbavě a slouží mi dodnes. Kdykoliv se na tyto skvosty mohu 100% spolehnout.
Ľudovít Ondrasina: Mám

Ľudovít Ondrasina: Mám "černou perlu" od Sportex-u

Zobrazení: 431× Premiéra: 18.01.2019 07:27

Poprvé jsem se o prutu Sportex Black Pearl dozvěděl z internetu. Na YouTube jsem viděl video o lovu sumce právě s touto udicí.
Matěj Šubada: Sportex Black Pearl a Carboflex Turbo určitě nevyměním

Matěj Šubada: Sportex Black Pearl a Carboflex Turbo určitě nevyměním

Zobrazení: 583× Premiéra: 18.01.2019 07:22

Předtím než jsem vyzkoušel Sportex, jsem měl asi všechny komerční značky. Sportex Black Pearl a Carboflex Turbo mám více než 3 roky a neměnil bych je.
Tomáš Pšenko: Se Sportex-em jsem dosáhl daleké hody

Tomáš Pšenko: Se Sportex-em jsem dosáhl daleké hody

Zobrazení: 554× Premiéra: 17.01.2019 11:07

Vlastním kaprové dvoudílné pruty Sportex Competition Carp NT a feeder prut Sportex Carboflex Feeder Classx 3,90m. Předtím než jsem se rozhodl pro pruty značky Sportex, jsem měl ve výbavě Shimano, Daiwa, Esox.
Dušan Rusko: TEAM WALLER-Z BOJE

Dušan Rusko: TEAM WALLER-Z BOJE

Zobrazení: 517× Premiéra: 17.01.2019 09:20

Dříve jsem se věnoval kaprařině, ale od minulého léta jsem přesedlal na sumcařinu a hledal jsem kvalitní sumcový prut.

TEST: feeder prut Sportex Xclusive Medium Heavy

TEST: feeder prut Sportex Xclusive Medium Heavy

Zobrazení: 959× Premiéra: 17.01.2019 07:41

Ligový závodník ve feedri Jaroslav Haššo, který se v roce 2018 stal i mistrem SVK v LRU feeder, testoval na Madunickém kanálu feedrové pruty Xclusive Medium Heavy od Sportex-u. Pruty jsme zatížili s krmítky s váhou až přes 250g.