Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Andrea Kováčová: Za mě je GEOFF top!

Zobrazení: 563× Premiéra: 15.03.2019 14:33

Jelikož žiji v Irsku, hledala jsem kvalitní oblečení, které by odolalo vlivem zdejšího počasí. 100% nepromokavé a větruodolné. Volba padla na GEOFF Anderson a mohu říci, že pro mě je to TOP oblečení!
Kapr 13,44kg na začátku března mě velmi potěšil!

Kapr 13,44kg na začátku března mě velmi potěšil!

Zobrazení: 551× Premiéra: 15.03.2019 09:41

Na začátku března jsem byl u vody vyzkoušet aktivitu ryb. Na místní revír jsem přišel kolem 16:00 hod a připravil jsem si udice Sportex Competition Carp NT a testoval jsem SuperFeed Diffusion boilies o velikosti 14 mm - 16 mm, aroma Indiana Hot Spice.
Mičo Kordič: Nejvíce se mi líbí Absolut

Mičo Kordič: Nejvíce se mi líbí Absolut

Zobrazení: 729× Premiéra: 19.02.2019 08:16

Ve sbírce prutů Miča Kordiče, který působí jako rybářský průvodce na řece Sáva, najdete hned několik udic Sportex. Od přívlačových prutů až po ty sumčiarske. Jak se vyznal, nejvíce se mu líbí Absolut.
Tajemství rybářů, kteří nachytají ryby vždy a všude

Tajemství rybářů, kteří nachytají ryby vždy a všude

Zobrazení: 1805× Premiéra: 14.02.2019 11:03

Také vás zajímá, jak je možné, že někteří rybáři nachytají ryby i tam, kde ostatním neberou? Vy jste už vyzkoušeli všechny možné nástrahy, krmivo, změnily lovné místo, ale stále nic. Ani ťuk. Žádný záběr. V hlavě vám stále více víří neodbytná otázka: Jaké je tajemství těch rybářů, který vždy nachytají?
Matúš Mačor: Pruty Sportex mě vždy přitahovaly

Matúš Mačor: Pruty Sportex mě vždy přitahovaly

Zobrazení: 474× Premiéra: 30.01.2019 09:59

Vyzkoušel jsem několik prutů, ale s pruty Sportex dosahuji přesné hody až do 110m a užívám si zdolávání.
Miroslav Homola: Sbírku prutů Sportex rozšiřuji

Miroslav Homola: Sbírku prutů Sportex rozšiřuji

Zobrazení: 474× Premiéra: 30.01.2019 09:51

První prut značky Sportex jsem si koupil v roce 1996. Od tohoto roku svou sbírku prutů této značky neustále rozšiřuji.
Michal Řeřicha: Nedám na značku Sportex dopustit

Michal Řeřicha: Nedám na značku Sportex dopustit

Zobrazení: 352× Premiéra: 30.01.2019 09:45

Pořídil jsem si na přívlač pruty Sportex. Nikdy mně nezklamaly. Pochytal jsem s nimi mnoho krásných ryb.
 
Test: feeder pruty Sportex Xclusive Medium Feeder

Test: feeder pruty Sportex Xclusive Medium Feeder

Zobrazení: 1181× Premiéra: 29.01.2019 11:21

Sportex přináší v roce 2019 nové pruty v segmentu feederových prutů, sérii Xclusive Feeder. Testování v silném toku Madunického kanálu se nevyhnuly ani feeder pruty Xclusive Medium (90 - 160g). Náročnému testu je opět podrobil Jaro Haššo, mistr SVK v LRU feeder.
Jan Zselenák: Se Sportex-em více než 20 let

Jan Zselenák: Se Sportex-em více než 20 let

Zobrazení: 695× Premiéra: 29.01.2019 09:10

Prut Sportex FBC Carp používám více než 20 let. Poprvé mě, samozřejmě, zaujala značka. Bylo to koncem 20. století a značka Sportex se skloňovala jako etalon kvality mezi pruty. Už v dostupných zahraničních časopisech jsem se dočetl plno kladných recenzí. A bylo rozhodnuto.

Soňa Predná: Sportex jen vřele doporučuji

Soňa Predná: Sportex jen vřele doporučuji

Zobrazení: 594× Premiéra: 29.01.2019 08:39

Před dvěma lety jsem se rozhodla koupit kaprové pruty Sportex Competition Carp, protože jsem slyšela na tuto značku jen dobré odezvy. Protože jsem už i předtím chytávala na kaprové pruty délky 3,6m a 3lb, rozhodla jsem se tyto hodnoty neměnit a zakoupit si pruty Sportex Competition Carp 2-dílny.
Jaroslav Sámela: Sportex je opravdu silná zbraň

Jaroslav Sámela: Sportex je opravdu silná zbraň

Zobrazení: 604× Premiéra: 29.01.2019 08:27

Přestože se nejčastěji věnuji UL přívlači, své místo má u mě také střední a těžká přívlač. Přibližně 20 let se zaměřuji na lov sumců, hlavatek, sibiřských štik a pstruhů, které chodím lovit i do zahraničí. Asi před 15 lety se mi dostal do rukou prut Sportex KEV PIKE.
Andrea Kováčová: Už mi může přijít i 120cm štika

Andrea Kováčová: Už mi může přijít i 120cm štika

Zobrazení: 717× Premiéra: 29.01.2019 08:10

Andrea je mezi rybáři známá svými pěknými úlovky. Ve výbavě má již několik přívlačových prutů, ale ani jeden si tak necení jako Sportex. Jak říká, až se Sportex Nova Twitch Heavy se neobává, že jí přijde i 120cm ryba.
David Kukumberg: Sportex prutů mám několik

David Kukumberg: Sportex prutů mám několik

Zobrazení: 563× Premiéra: 29.01.2019 07:45

Značka Sportex je pro mě víceméně životním stylem. Hlavně kvůli tomu, že jsem zastáncem kvality a nikoli kvantity. SPORTEX mě přesvědčil o svých kvalitách již před lety a dnes nemám v ruce nic jiného než Sportex. A to hlavně přívlačové udice, ale i sumcové.
Zdenek Bauer: Pro Sportex jsem se rozhodl podle recenzí

Zdenek Bauer: Pro Sportex jsem se rozhodl podle recenzí

Zobrazení: 444× Premiéra: 18.01.2019 08:06

Pro výběr dvoudílného prutu Sportex Catapult Carp jsem se rozhodl na základě recenzí. Kvality prutu oceňuji zejména při zdolávání a nahazování.
Attila Rákász: Chtěl jsem kvalitu, proto mám Sportex

Attila Rákász: Chtěl jsem kvalitu, proto mám Sportex

Zobrazení: 600× Premiéra: 18.01.2019 08:04

Během dlouhých let rybaření jsem vyzkoušel opravdu všechno. Až jsem se nakonec rozhodl, že už je nejvyšší čas sáhnout po kvalitě a teď mám pruty Sportex Purista 12 "2,75lb.