Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Jakub Klímek: SPORTEX Catapult jsem prostě musel mít

Zobrazení: 553× Premiéra: 13.05.2019 11:32

Jakub Klímek vyzkoušel množství kaprových udic a prut Sportex Catapult musel prostě mít! Dnes si pochvaluje jeho nahazovací výkon a akci při zdolávání.
Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Proč jsou čluny Sportex nejlepší volbou?

Zobrazení: 1721× Premiéra: 13.05.2019 10:11

Jak je již většině rybářské veřejnosti známo, tak značka Sportex je u prutů zárukou kvality. Nicméně firma Sportex vyrábí i čluny. A ze svých nároků na kvalitu nic neslevila i zde.
Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Recenze: Nafukovací člun Sportex Shelf 230

Zobrazení: 1041× Premiéra: 13.05.2019 09:54

Od první chvíle, co jsem vyplul na vodu se člunem Sportex Shelf 230 jsem si uvědomil, že bez tohoto super pomocníka už ani ránu. 
Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Recenze: Nafukovací člun SPORTEX Shelf 270

Zobrazení: 1103× Premiéra: 13.05.2019 09:39

Před pár lety jsme s bratrem řešili rybářský člun. V té době jsme měli laminátový člun, který mi sice vyhovoval, ale byl problém s jeho skladováním a přenášením. Pokud jsem chtěl jít sám na ryby, tak nebyla šance vzít s sebou člun. Začali jsme tedy uvažovat o koupi nafukovacího člunu. Jaký však koupit?
Další závod - další dřina - další bedna!

Další závod - další dřina - další bedna!

Zobrazení: 665× Premiéra: 06.05.2019 07:05

Poslední víkend v měsíci dubnu se náš český Sportex Team zúčastnil dalších kaprařských závodů. Tentokrát na krásném a velkém štěrkáči v Zaječí. 
Andrea Nuna Kováčová: 32 štik za jeden den!

Andrea Nuna Kováčová: 32 štik za jeden den!

Zobrazení: 506× Premiéra: 03.05.2019 13:18

V první řadě mohu říci, že v neděli na rybách se nám velmi zadařilo. Podařilo se nám 32 štik! Ovšem i malé, které byly vypuštěny bez fotek. Měla jsem se sebou pruty Sportex na těžký a lehký spinning.
Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Tomáš Koudelka: Styx - špička na těžší přívlač

Zobrazení: 670× Premiéra: 03.05.2019 12:53

Tomáš Koudelka hledal přívlačový prut, který by byl citlivý, lehký a současně silný. Všechny tyto vlastnosti našel v prutu Sportex Styx.
Carp Team Sportex U Zlaté štiky sklízí úspěchy

Carp Team Sportex U Zlaté štiky sklízí úspěchy

Zobrazení: 737× Premiéra: 03.05.2019 07:24

Kaprařský tým Carp Team Sportex U Zlaté štiky ve složení Lukáš Hejč a Petr Navrátil mají za sebou už několik závodů. V silné konkurenci vybojovali druhé místo v Dešné a  první místo na Koblově! Gratulujeme!  Jsme velmi rádi, že se s námi podělili o své zážitky a zkušenosti. 
Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Tomáš Motyčák: Sportex je má značka

Zobrazení: 400× Premiéra: 24.04.2019 09:38

Tomáš si nejprve odzkoušel kaprové pruty Sportex Competition Carp a tehdy zjistil, že Sportex je jeho značkou. Svou výbavu rozšířil o pruty Purista a je nadšený!
Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Peter Gejza Mikulec: Malina šlape jako Sagan!

Zobrazení: 434× Premiéra: 12.04.2019 07:15

Petr se v březnu vydal na několikadenní rybaření s cílem parádně si zachytat a otestovat nové nástrahy a krmiva Crafty Catcher. Že udělal správné rozhodnutí, když vsadil na Crafty, svědčí galerie jeho úlovků.
Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokřtil 176cm kůň

Paľo Pačky Pavlík: Beyond Spin mi pokřtil 176cm kůň

Zobrazení: 408× Premiéra: 11.04.2019 10:13

Svůj nový prut Sportex Beyond Spin 270cm / 40g pokřtil Pačky opravdu famózně. Kromě pěkných candátů zdolal i vskutku obrovského vodního koně, 176centimetrového sumce s váhou 40kg!
Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to jsou kouzelné pruty

Peter Gejza Mikulec: Beyond Carp - to jsou kouzelné pruty

Zobrazení: 399× Premiéra: 11.04.2019 09:15

Čistý Matrix! Tak nazval Peter Gejza Mikulec zdolávání více než 30kg kapra s novými pruty od Sportex-u, Beyond Carp.
Robo Levčík:

Robo Levčík: "Testovačka" dopadla na 1 *

Zobrazení: 430× Premiéra: 11.04.2019 08:18

Konečně jsem se dostal k vodě vyzkoušet krmivo Crafty Catcher Method Mix s peletkami Diffusion. Měl jsem na to jen dvě hodiny a myslel jsem si, že je to málo, ale tato kombinace mě přesvědčila o opaku.
Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Martin Haššo: Na krátke rybaření doporučuji tuto kombinaci

Zobrazení: 395× Premiéra: 11.04.2019 07:47

Na začátku dubna jsem se rozhodl strávit trochu času u vody. Jelikož jsem měl na rybaření vyhrazena jen tři hodinky a chtěl jsem zachytat, jedinou možnou volbou byla již prověřena kombinace nástrah Diffusion a krmiva Crafty Catcher Method Mix.
Jakub Klímek: S Catapultom je příjemná každá zdolávačka

Jakub Klímek: S Catapultom je příjemná každá zdolávačka

Zobrazení: 413× Premiéra: 10.04.2019 07:02

Jakub dosáhl s prutem Sportex Catapult 10ft 3LB přesně to, co od něj očekával. Oceňuje zejména odolný blank a velmi příjemnou akci při zdolávání kaprů.