Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Lov kapra: Pěkné záběry na pop-up Crafty Catcher

Zobrazení: 401× Premiéra: 09.04.2019 09:18

V sobotu jsem byl zkoušet nové věci u vody. Crafty Catcher Tip Offs pop up aroma Bubble Gum a pop up-ky Zig Bites příchutě Krill & Pellet. Navíc jsem byl zvědavý, jak se osvědčí nové pruty Sportex Advancer Carp 396cm a 3,75lbs.
Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Roman Táborský: Přesnost nahazovaní a super zdolávačka s Intense Carp

Zobrazení: 428× Premiéra: 09.04.2019 08:23

Roman chtěl měkčí kaprový prut s velmi dobrým výkonem při nahazování a příjemný při zdolávání. Jak se ukázalo, jeho volba pro prut Sportex Intense Carp 366f, 3,25lb byla správná.
Michal Bien: Catapult CS-3 je úžasný prut

Michal Bien: Catapult CS-3 je úžasný prut

Zobrazení: 663× Premiéra: 09.04.2019 07:16

"Byl jsem nadšen! Super akce prutu, perfektní nadhazování, co se týče dálky a přesnosti," vyjmenovává pár benefitů prutů Sportex Catapult CS-3 3,60m 3lb,  Michal Bien.
Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Luděk Šedý: V suchu jsem byl i během extrémních dešťů

Zobrazení: 363× Premiéra: 03.04.2019 14:48

Luděk Šedý si chce pobyt u vody na rybách užít, kdykoli chce. I v extrémně deštivém počasí. A rovněž tehdy je v suchu. Neboť má GEOFF Anderson.
Branislav Mravec: Black Arrow G2 mi ihned sedl

Branislav Mravec: Black Arrow G2 mi ihned sedl

Zobrazení: 477× Premiéra: 03.04.2019 14:30

Musím ho mít, i kdyby na chleba nebylo! Řekl si Braňo při pohledu na prut Sportex Black Arrow G2! A zklamaný nebyl.
Branislav Mravec: Na jemnou přívlač jen s prutem Nova UL

Branislav Mravec: Na jemnou přívlač jen s prutem Nova UL

Zobrazení: 416× Premiéra: 03.04.2019 14:24

Braňo vyzkoušel hodně prutů na lov dravců způsobem ultralehká přívlač, ale až při prutu Sportex Nova si uvědomil rozdíly mezi kvalitní udicí a její lacnejšejšími variantami.
Martin Bärenklau: Práce prutu Catapult je opravdu parádní

Martin Bärenklau: Práce prutu Catapult je opravdu parádní

Zobrazení: 418× Premiéra: 02.04.2019 10:53

Martin má pruty Sportex Catapult 2,75 lb / 3,66 m už více než čtyři roky. A během tohoto období se o tyto udice mohl vždy opřít, ať už zdolával menší nebo větší kapry, amury nebo jesetery.
Samuel Bugár: Zdolávačka s Catapultem je naprosto úžasná

Samuel Bugár: Zdolávačka s Catapultem je naprosto úžasná

Zobrazení: 353× Premiéra: 02.04.2019 10:16

Samuel nad investicí do nových kaprových prutů uvažoval déle. Z různých prutů se nakonec rozhodl pro Sportex Catapult Carp 3LB 12ft. Mladého kapraře nejvíce překvapila úžasná akce, kterou Catapult dokáže vyvinout při zdolávání. 
Vojtěch Kollarčík: S Catapultmi jsem dosáhl delší hody

Vojtěch Kollarčík: S Catapultmi jsem dosáhl delší hody

Zobrazení: 490× Premiéra: 01.04.2019 13:01

Vojtěch Kollarčík chtěl kvalitní pruty, se kterými by dosáhl opravdu dlouhé hody. A to se mu při prutech Sportex Catapult Carp 13ft 3,75lb opravdu splnilo.
Martin Kania: Při prutu Purista jsem si řekl: Wow!

Martin Kania: Při prutu Purista jsem si řekl: Wow!

Zobrazení: 431× Premiéra: 29.03.2019 12:11

Martinovou touhou bylo najít kaprový prut, který by byl současně dokonalý na házení a zdolávání, měl nízkou hmotnost a pěkný design. V prutu Sportex Purista to našel.
Martin Grebeníček: Lepší prut než Sportex jsem u vody nevyzkoušel!

Martin Grebeníček: Lepší prut než Sportex jsem u vody nevyzkoušel!

Zobrazení: 622× Premiéra: 28.03.2019 08:10

Po zakoupení Catapultů přišly na řadu Zylony, chtěl jsem vyzkoušet jiný materiál se zdolávací akcí a překvapení na sebe nedalo dlouho čekat.  Zakoupením modelu Zylon 12ft 2,5lb se stal Sportex srdcovou záležitostí.
Martin Grebeníček: Se Sportex Catapultem navěky

Martin Grebeníček: Se Sportex Catapultem navěky

Zobrazení: 335× Premiéra: 28.03.2019 07:32

Přestože Martin hledal prioritně prut na zdolávání kaprů z člunu, Sportex Catapult Stalker ho ohromil svou univerzálností. Na krátkých vycházkách s tímto prutem zdolal již několik desítek ryb od 15 do 20kg a nadále ho využívá na všechny způsoby lovu.
Miroslav Foltyn: Catapult CS-3 Carp - bezkonkurenční na daleké náhozy

Miroslav Foltyn: Catapult CS-3 Carp - bezkonkurenční na daleké náhozy

Zobrazení: 620× Premiéra: 26.03.2019 11:24

Miroslav Foltýn chtěl pokořit při nahazování hranici 100m. A s pruty Catapult CS-3 Carp se mu to podařilo! "Na daleké náhozy jsou tyto pruty bezkonkurenční a můžu je všem doporučit," ocenil novinku 2019 od Sportex-u Miroslav.
Recenze: Sportex Graphenon Spin

Recenze: Sportex Graphenon Spin

Zobrazení: 863× Premiéra: 18.03.2019 13:03

"Graphenon je definitivně nejlepší udicí na lov candáta, jakou jsem ve svém životě měl," zhodnotil přívlačový prut Sportex Graphenon Spin Němec Birger Domeyer, který ve své domovině patří k nejznámějším prívlačiarom.
Lukáš Hejč: S Catapultem CS3 jsem překonal hranici 140m!

Lukáš Hejč: S Catapultem CS3 jsem překonal hranici 140m!

Zobrazení: 1080× Premiéra: 18.03.2019 07:57

Lukáš testoval kaprové pruty SPORTEX Catapult CS-3 Carp 366cm/3,25lbs: "Věnuji se již 8. rokem závodní kaprařině a rukou mi prošlo velké množství odhozových prutů. Až s tímto Catapultem jsem naprosto spokojený. Skvělé mi padl do rukou a létá to opravdu parádně!"