Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Diffusion se skvěle kombinuje

Diffusion se skvěle kombinuje

Zobrazení: 426× Premiéra: 03.12.2018 09:12

V pozdní a již poměrně chladné podzimní dny se mi u vody dařilo. Rybám chutnalo :) O záběry se mi postarala účinná kombinace od Tandem Baits.
Technická recenze PRISMA 5

Technická recenze PRISMA 5

Zobrazení: 2996× Premiéra: 19.10.2018 07:42

Zavážecí loďka Prisma 5.G2
Mé začátky s anglickými boilies Crafty Catcher

Mé začátky s anglickými boilies Crafty Catcher

Zobrazení: 1083× Premiéra: 04.09.2018 07:21

Po tom, jak jsem se doslechla, že se na náš trh dostali boilies od anglické značky Crafty Catcher, rozhodla jsem se je otestovat na dvou vodách. Nejvíce jsem se zaměřila na příchuť Caribbean Cocktail, a to konkrétně na 15 mm boilies a pop - up-ky Crafty Catcher Retro Range.

Tři dny lovu s Crafty Catcher vyneslo 19 kaprů!

Tři dny lovu s Crafty Catcher vyneslo 19 kaprů!

Zobrazení: 536× Premiéra: 04.09.2018 07:03

V poslední týdny nás tedy pořádně potrápili vysoké teploty. Aktivita sumců, dá se říci, byla strašně slabá, tak jsme si řekli, že vyzkoušíme lov na místní kapry.

Kaprařské pruty SPORTEX D.N.A. Carp

Kaprařské pruty SPORTEX D.N.A. Carp

Zobrazení: 2504× Premiéra: 09.05.2018 10:52

Chcete házet mimořádně daleko? V tom případě vám doporučujeme nové kaprařské pruty D.N.A. Carp od SPORTEX-u! Pozor, tyto pruty jsou mimořádně návykové (zejména) pro kapraře, kteří mají kaprařinu zakódovanou hluboko ve svých genech!

Zkušenosti se SPORTEX Black Arrow G2 ze silných řek

Zkušenosti se SPORTEX Black Arrow G2 ze silných řek

Zobrazení: 1498× Premiéra: 23.02.2018 09:33

Jak jsem už slíbil, tak se s vámi nyní podělím o své poznatky s tímto konkrétním prutem. V první řadě chci říci, že já preferuji při lovu s gumovými nástrahami déle udice. Lovím převážně 95% na tekoucích vodách a zbytek na stojatých vodách. ​

Šokující odhalení - TEST signalizátorů

Šokující odhalení - TEST signalizátorů

Zobrazení: 4743× Premiéra: 16.01.2018 07:46

Reálný test signalizátorů záběru - ohromné zjištění: odposlech překonal 350 m!

Martin Vondra: Se Sportex Absolut na kapitální dravce

Martin Vondra: Se Sportex Absolut na kapitální dravce

Zobrazení: 1000× Premiéra: 03.07.2017 07:40

Vlastním již 4 - 5 let model Sportex Absolut AB 2101. Je to verze prutu 210cm délka a vrhací zátěž 10-30g. Ze své dá se říct mnohaleté zkušenosti již vím, že z vody se pomocí tohoto prutu dá vytáhnout cokoliv - od dřevěné klády, sumcových zátěží na ukotvení bójky, chomáče přervaných silonu až po opravdu kapitální úlovky ryb. 

Kaprařský klenot, co zdolá i 126cm sumce

Kaprařský klenot, co zdolá i 126cm sumce

Zobrazení: 805× Premiéra: 17.05.2017 09:09

Na rybářský trh prorazil kaprový prut od SPORTEX, a to Sportex Competition Carp NT v matném černém provedení, který vypadá už na první pohled opravdu luxusně.

Jaké jsou zkušenosti rybářů s pruty Sportex?

Jaké jsou zkušenosti rybářů s pruty Sportex?

Zobrazení: 1049× Premiéra: 12.05.2017 14:06

Proč se rozhodnout pro pruty Sportex? Tyto kvalitní pruty německé výroby jsou již legendární svou životností a spolehlivostí při nahazování i zdolávání velkých ryb. Kvalitě svých prutů věří stejně i samotný výrobce, společnost Sportex, a proto poskytuje na pruty záruku 10 let. Ti rybáři, kteří se rozhodli pro Sportex, zůstávají této značce věrní po celý svůj život. Jejich recenze a doporučení mluví sami za sebe.