Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

SPORTEX D.N.A. Carp Stalker (recenze)

SPORTEX D.N.A. Carp Stalker (recenze)

Zobrazení: 464× Premiéra: 26.05.2020 16:15

Velmi zajímavým kouskem ze série stalkerových prutů od firmy SPORTEX je prut s označením D.N.A. CARP STALKER. Pro výrobu blanku byl použit japonský vysocemodulovaný karbon, který dodává prutu vysokou rychlost a přesnost při nahazování.
SPORTEX Touron Carp - dva v jednom (recenze)

SPORTEX Touron Carp - dva v jednom (recenze)

Zobrazení: 457× Premiéra: 30.04.2020 08:19

Při testování prutů SPORTEX se mi do rukou dostaly pruty TOURON CARP. Tyto udice mají jednu zajímavou vlastnost: jejich variabilita pro více možností lovu kapra. Více o těchto vlastnostech a parametrech prutů se dozvíte v tomto článku.
Velký test spodových prutů Sportex

Velký test spodových prutů Sportex

Zobrazení: 1034× Premiéra: 29.04.2020 14:14

Jsou situace, kdy na rybaření nelze použít člun ani zavážecí loďku na zakrmení lovného místa. Tehdy můžeme využít kobry, praky či spodové pruty s krmnými raketami.
Rybářské navijáky na dlouhé hody

Rybářské navijáky na dlouhé hody

Zobrazení: 1795× Premiéra: 25.03.2020 21:07

Ovlivňuje velikost navijáku délku hodu? Tuto otázku si už dalo určitě hodně z vás. Někteří říkají ne, jiní zase ano. Samozřejmě, že mně to nedalo, a proto jsem se rozhodl ověřit si v praxi, jak to opravdu je a zda v těch hodech budou rozdíly, pokud použiji odlišné navijáky.
Zavážecí loďka Prisma 6 - technická recenze

Zavážecí loďka Prisma 6 - technická recenze

Zobrazení: 1171× Premiéra: 30.01.2020 09:52

Asi každý z vás sní o tom zavést nástrahu tam, kam se jiní rybáři nedostanou. Krmit tam, kde ryby nejsou plašené a je jich tam dostatek. Zavážet po tmě, v mlze, dešti, aniž by jsme museli sednout do člunu. Být nepozorován na vodě, nepoužívat bójky, tyčovky, ..
Štěpán Majerek: Pruty Sportex FBC

Štěpán Majerek: Pruty Sportex FBC

Zobrazení: 348× Premiéra: 13.01.2020 10:37

Pruty Sportex FBC 12,5ft 3lbs mám od loňska, jsem z nich nadšený. Jsou to opravdu vynikající univerzální pruty, dá se s nimi velmi slušně házet. tvrdé jsou tak akorát, pevná páteř a horní třetina prutů velmi pěkně pracuje při zdolávání.
TEST: feedrové pruty - hody do dálky s košíky

TEST: feedrové pruty - hody do dálky s košíky

Zobrazení: 1968× Premiéra: 13.01.2020 09:53

Poslední test feeder prutů, kterými jsme nahadzovali do dálky, předčil naše očekávání. Netřeba se tomu divit. Dosáhli jsme hody dlouhé až 180 metrů, což vyvolalo ve vašich řadách různé reakce. A položili jste nám pár spekulativních otázek.
Sportex CATAPULT CS-3 - dalekonosný kalibr

Sportex CATAPULT CS-3 - dalekonosný kalibr

Zobrazení: 2102× Premiéra: 07.01.2020 13:45

Zde bych vám chtěl představit dalšího adepta na daleké hody od firmy SPORTEX. Už jeho název napovídá, že je na to předurčen. A věřte mi, vůbec jsem ho nešetřil a dal mu pořádně zabrat. Tento prut spadá do střední cenové kategorie a z jeho chování během testování jsem byl velmi mile překvapen.
Sportex BEYOND - až za obzor možností

Sportex BEYOND - až za obzor možností

Zobrazení: 991× Premiéra: 07.01.2020 12:43

Kam až sahají hranice lidské vynalézavosti? Tuto otázku si položil zřejmě nejeden z nás. Ale jak je to v rybářství? Co všechno se dá ještě vylepšit? Je něco, co může být ještě lepší, než je současné vybavení - pruty, navijáky, stojany nebo pomůcky, které v našem koníčku používáme?
Sportex FBC - znovuzrození legendy

Sportex FBC - znovuzrození legendy

Zobrazení: 761× Premiéra: 07.01.2020 12:22

Dnes jsem si pro vás připravil článek o jednom z nejznámějších prutů, jaký byl kdy vyroben firmou SPORTEX.
Sportex Invictus 3,9m 3,75lbs - elegance a síla

Sportex Invictus 3,9m 3,75lbs - elegance a síla

Zobrazení: 857× Premiéra: 07.01.2020 10:30

Dalším v pořadí testovaných prutů byl kaprový prut Sportex Invictus v délce 3,9m a 3,75lb. Každý kdo si kupuje prut, se dívá nejen na jeho vlastnosti, co se funkčnosti týče, ale určitě i na to, jak ho prut zaujme také po estetické stránce.
Kaprový prut Sportex Revolt Carp (recenze)

Kaprový prut Sportex Revolt Carp (recenze)

Zobrazení: 1289× Premiéra: 07.01.2020 09:44

Nastává nová éra blanků, vyrobených na vychutnání si požitku z lovu a zvýšení možností nahazování svých nástrah dále jako všichni ostatní. Asi takto bych popsal nové blanky, s nimiž přichází firma SPORTEX na trh. Znovu potvrdila svou kvalitu a nedosažitelnost ve vývoji rybářských prutů.
Sportex Invictus 3,6m 3lbs (recenze)

Sportex Invictus 3,6m 3lbs (recenze)

Zobrazení: 1397× Premiéra: 07.01.2020 09:36

Na prut Sportex Invictus 3,6m 3lbs jsem se opravdu těšil. Měl jsem možnost vyzkoušet jeho většího bratra v délce 3,9m a 3,75lbs, se kterým jsem byl velmi spokojen.
SPORTEX Competition CS-4 (recenze)

SPORTEX Competition CS-4 (recenze)

Zobrazení: 2349× Premiéra: 07.01.2020 08:43

Během mého testování prutů se mi dostaly do rukou pruty Sportex, od těch nejexkluzivnějších až po pruty střední a základní řady, kam lze zařadit i sérii kaprových prutů COMPETITION CS-4, která je novější, vylepšenou verzí starého modelu.
Test feeder prutů -  jak daleko se dá nahodit?

Test feeder prutů - jak daleko se dá nahodit?

Zobrazení: 990× Premiéra: 06.12.2019 13:59

Když začala éra slavných feeder prutů, věřil jim jen málokdo. Ten, kdo si ho koupil to udělal víceméně ze zvědavosti. Postupně nás ale tato jemná technika přesvědčila o svých přednostech.