Vaše recenze a zkušenosti


Pomozte i druhým správně se rozhodnout při výběru rybářského náčiní. Vaše recenze je velmi užitečná, proto se jí vyplatí věnovat.

 

 

Chci zaslat recenzi

 

 

 

Přívlačový prut Sportex Tiboron (Jakub Sáblík)

Přívlačový prut Sportex Tiboron (Jakub Sáblík)

Zobrazení: 217× Premiéra: 05.12.2019 13:44

Přívlačový prut Sportex Tiboron 2.7m 11-29g - na první pohled nádherný krásný proutek s nádherným blankem a celkově vydařeným designem jako celku. 
Andrea Pechalová: Dozer6 Urus6 (GEOFF Anderson)

Andrea Pechalová: Dozer6 Urus6 (GEOFF Anderson)

Zobrazení: 346× Premiéra: 02.12.2019 11:31

Ahoj všem, jmenuji se Andrea Pechalová a chytám 2. ligu ve feederi. Dlouho jsem hledala oblečení, které by mi vyhovovalo. Do oka mi padla nová série oblečení od dánské firmy GEOFF Anderson Dozer6 Urus6. Po oblečení jsem se do tohoto kompletu ihned zamilovala a rozhodla jsem se napsat krátkou recenzi.
Termo prádlo INXULA (Michal Menšík)

Termo prádlo INXULA (Michal Menšík)

Zobrazení: 186× Premiéra: 28.11.2019 13:01

Thermo komplet INXULA je velmi příjemný, pohodlný a zároveň tepelně komfortní druhá vrstva oblečení nejen pro mrazivé rybářské výpravy. 
SPORTEX Bassista Drop Shot (Michal Menšík)

SPORTEX Bassista Drop Shot (Michal Menšík)

Zobrazení: 340× Premiéra: 28.11.2019 12:52

Náš proutek Bassista Drop Shot otestoval u vody Michal. 
První recenze bundy Dozer 6 (GEOFF Anderson)

První recenze bundy Dozer 6 (GEOFF Anderson)

Zobrazení: 824× Premiéra: 15.11.2019 09:09

Zdravím, chci se s vámi podělit s prvními dojmy z bundy Dozer 6 v maskáči (Leaf). Mám doma i bundu Dozer 5 v černé barvě a tu si rozhodně nechám na městský provoz.
Recenze prutu Sportex Exclusive Feeder NT Light

Recenze prutu Sportex Exclusive Feeder NT Light

Zobrazení: 1058× Premiéra: 14.11.2019 07:48

V této recenzi bych vám chtěl popsat prut, se kterým jsem odchytal tři závody a tréninky, a tak vám zprostředkovat několik mých poznatků.
Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Bivak Tandem Baits Phantom BASE (recenze)

Zobrazení: 587× Premiéra: 03.09.2019 07:15

Bivak Phantom BASE od Tandem Baits je prostorný a velký s ohromnými rozměry 350x310x155 cm. Výhoda tohoto bivaku je, že má plně odnímatelný přední panel s 2 polohami pro upnutí a velkými okny.
Ján Schweiger: Přívlačové pruty Sportex

Ján Schweiger: Přívlačové pruty Sportex

Zobrazení: 369× Premiéra: 25.06.2019 08:04

Přívlači se věnuji na 80% všech výprav během celého roku. Žiji v Bratislavě a chytám převážně na Dunaji, Malém Dunaji a Moravě. Nevěnuji se konkrétní rybě, chytám vše, co se na přívlač chytit dá a co je v "kurzu".
Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Róbert Farkaš: Pop-upkám Tip Offs kapři neodolali

Zobrazení: 311× Premiéra: 25.06.2019 07:33

Během letních veder s teplotami více než 33 stupňů Celsia se Róbert vybral na ryby. Jeho výbavu tvrořili nástrahy Crafty Catcher, a to pop-upky Tip Offs, aroma Bubblegum a plovoucí peletky Zig Bites, příchuť Krill & Pellet. Samozřejmě, nezapomněl na pruty Sportex Advancer Carp 396cm, 3,75 lbs.
A zase ten Koblov - test prutu Sportex

A zase ten Koblov - test prutu Sportex

Zobrazení: 344× Premiéra: 17.06.2019 09:42

Po kratší pauze jsme se opět vydali na náš milovaný Koblov, kde tentokrát pořádal závody pán Horák pod záštitou firmy STARBAITS. Hned na začátku se nám losování opět moc nepovedlo a padla na nás mělčina s rákosem... čili číslo 9.
Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Ján Zselenák: Method Mix Big Hit jedním slovem SUPER

Zobrazení: 333× Premiéra: 14.06.2019 08:08

Kdybych měl jedním slovem zhodnotit Method Mix Big Hit mohu použít jen slovíčko SUPER. Už po otevření kbelíku rybáře jistě nadchne velmi příjemná vůně a konzistence. Samotná směs obsahuje atraktivní složky, různé částice, aromata a sušený gammarus.
Sportex Graphenon Carp - recenze Mira Boora

Sportex Graphenon Carp - recenze Mira Boora

Zobrazení: 627× Premiéra: 14.06.2019 07:34

V roce 2019 vyšlo na trh několik novinek ze SPORTEX. Nejvíce mě zaujal jeden nový model s označením Graphenon . Dlouho to netrvalo a koupil jsem si dva kousky s délkou 12ft (366cm) a vrhací zátěží 2,75lbs.
Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Pavel Pavlík: Sportex - geniální člun, který doporučuji

Zobrazení: 523× Premiéra: 14.06.2019 07:29

Na toulkách po Dunaji je mým dlouhodobým společníkem člun Sportex. Mám ho už asi čtvrtou sezónu a je to úžasný pomocník při lovu ať už na řece nebo stojaté vodě.
Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Andrea Kováčová: Rozhodla jsem se pro člun Sportex

Zobrazení: 543× Premiéra: 14.06.2019 07:15

Dlouho jsem uvažovala, že si pořídím člun. Chodívala jsem z břehu chytat na jezera, které nemají sjezd na loďku a jsou tam místa, kde se rybář nedostane bez loďky.
Když člun tak… (recenze)

Když člun tak… (recenze)

Zobrazení: 317× Premiéra: 10.06.2019 12:02

Již delší dobu jsem si chtěl pořídit svůj první nafukovací člun. A jelikož neutrácím peníze bez rozvahy, udělal jsem si průzkum trhu. Hledal jsem dobrý poměr mezi použitým materiálem, kvalitou zpracování a cenou. Do oka mi padl člun od známé značky Sportex.